עבור לתוכן

מה רמת הכוח של הכרטיסים הבאים(חלקם כרטיסים מובנים):

Featured Replies

פורסם

OnBoard Intel GMA X4500

OnBoard Intel GMA 3100

2 אלו הם כרטיסים מובנים והייתי רוצה לדעת מה המקבילה שלהם בכרטיסי מסך לא מובנים.

כמו כן, מה הכוח של-

GAINWARD 8400GS 512MB DDR2 DVI HDMI

‏HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ GIGABYTE

‏8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E‎ Zotac

תודה רבה!

(ב"מה הכוח?", הכוונה היא מה בערך ניתן להריץ (חוץ מסוליטר))...

פורסם

הוא יותר חלש מה7300GO שיש בN100

אי אפשר להריץ עליו אף משחק מה5 שנים האחרונות בערך

(ניסיתי לשחק עליו WOW ואנ מקבל 7FPS )

מעניין שלפי מבחנים השוואתיים ברשת ה4500 אמור להיות חזק במקצת מה7300GO, שעליו WOW דווקא עובד לי מצויין... ניסית לשחק בהגדרות המקסימליות שאתה מקבל 7FPS? ???

פורסם

GAINWARD 8400GS משתווה בערך ל-GeForce 6600 (לא GT).

אפשר להריץ משחקים מהשנים האחרונות אך ורק על הגדרות LOW ולא על מעל ל-20FPS (או 30) וגם זה בערבון מוגבל (לא כל המשחקים יעבדו). כמובן על רזולציה מאוד בסיסית של 1024*768 ולא יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

ומה לגבי-‏

GIGABYTE HD 4350 512MB GDDR2 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎

ו-

‏Zotac 8400GS Gen2 512MB GDDR2 DX10 DVI HDMI PCI-E‎

פורסם

ה4350 יריץ לך WOW בהגדרות נמוכות בהנחה שיש לך מעבד נורמלי ..

פורסם
  • מחבר

הממ, אפשר לדעת למה?

קראתי את הFAQ כאן ובפורום מפרטים, אבל כשבדקתי את הדרישות של WOW בWIKI, רשום שם שדרו ש רק כרטיס מסך בעל 32 MB. כאן לפי הכותרת אני רואה 512.

מה עוד דורש WOW שאין בכרטיס הזה?

תודה רבה!

http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft

פורסם

למה ?? כי ראיתי את זה במציאות , הכרטיס לא סחב יותר מ1024X768

פורסם

הממ, אפשר לדעת למה?

קראתי את הFAQ כאן ובפורום מפרטים, אבל כשבדקתי את הדרישות של WOW בWIKI, רשום שם שדרו ש רק כרטיס מסך בעל 32 MB. כאן לפי הכותרת אני רואה 512.

מה עוד דורש WOW שאין בכרטיס הזה?

תודה רבה!

http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_Warcraft

אולי כדאי שתכיר את המשמעות האמיתית של המושג "דרישות מינימום": מדובר במערכת המחשב המינימלית שעליה המשחק בכלל יפעל. מן הסתם, בהגדרות המינימליות ביותר, על 600*800, ולא בהכרח בקצב פריימים שחיק עבור רוב האנשים (כלומר, אל תצפה ל 30+).

חוץ מזה, כרטיס 64 ביט כמו 4350 או 8400 לא באמת מנצל 512 מגה של זכרון, וזה סתם כדי להרשים אנשים שמשום מה עדיין מודדים איכות כרטיס מסך לפי כמות הזכרון (אהמ...).

פורסם

יש כמה גורמים שמשפיעים על הכח של כרטיס המסך.

בשורה התחתונה, אין כרטיס ב-200 שקל שחזק כמו כרטיס ב-600, או אפילו מתקרב לזה בביצועים.

מלבד כמות הזיכרון שבכרטיס, יש גם גורם של מהירות ורוחב פס. זיכרון 400MHZ איטי יותר מזיכרון 800MHZ כמובן, אבל אם לזיכרון האיטי יהיה רוחב פס כפול מלמהיר (128 ביט במקום 64), אז מהירות העבודה תהיה דומה אפילו שהתדר הוא כפול.

פורסם
  • מחבר

למה ?? כי ראיתי את זה במציאות , הכרטיס לא סחב יותר מ1024X768

:) זה לא שלא האמנתי לך. רק שאלתי למה זה קורה...

אולי כדאי שתכיר את המשמעות האמיתית של המושג "דרישות מינימום": מדובר במערכת המחשב המינימלית שעליה המשחק בכלל יפעל. מן הסתם, בהגדרות המינימליות ביותר, על 600*800, ולא בהכרח בקצב פריימים שחיק עבור רוב האנשים (כלומר, אל תצפה ל 30+).

חוץ מזה, כרטיס 64 ביט כמו 4350 או 8400 לא באמת מנצל 512 מגה של זכרון, וזה סתם כדי להרשים אנשים שמשום מה עדיין מודדים איכות כרטיס מסך לפי כמות הזכרון (אהמ...).

:)

אבל זה הדרישות היחידות שרשומות. אז איך בעצם אני יודע איזה כרטיס מתאים יותר למשחק?

יש כמה גורמים שמשפיעים על הכח של כרטיס המסך.

בשורה התחתונה, אין כרטיס ב-200 שקל שחזק כמו כרטיס ב-600, או אפילו מתקרב לזה בביצועים.

מלבד כמות הזיכרון שבכרטיס, יש גם גורם של מהירות ורוחב פס. זיכרון 400MHZ איטי יותר מזיכרון 800MHZ כמובן, אבל אם לזיכרון האיטי יהיה רוחב פס כפול מלמהיר (128 ביט במקום 64), אז מהירות העבודה תהיה דומה אפילו שהתדר הוא כפול.

המממ, איפה ניתן לראות את הSPECS של הכרטיס?

וברור שאני מבין שכרטיסים זולים יותר הם גרועים יותר מכרטיסים יקרים (קראתי את הFAQים), פשוט אני מנסה להבין איך לבדוק אם כרטיס מסוים הולך למשחק מסוים...

ורגע, תנו לי להבין, לפי התגובות כאן הבנתי שבעצם הכרטיס המובנה X4500 INTELהוא בערך כמו ה4350 ולכן אין שום טעם לקנות את האחרון?

תודה רבה.

פורסם

אני אומר לך מניסיון שיש לי כרטיס מסך מובנה הרבה פחות טוב והוא מריץ MU על ההגדרות הכי גבוהות חלקק וגם GUNZ על 700FPS

פורסם
  • מחבר

ב"MU" גוגל נותן לי תוצאה שמדובר במשחק רשת קוריאני סטייל דיאבלו. התכוונת לזה?

אם כן, אז MU וGUNZ לא אמורים להיות משחקים ישנים שיכולים לרוץ על P3 ויותר קלים מWOW?

אגב, מה עם HEROES 5?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים