עבור לתוכן

מחקר ביצועים לWIN7 מול XP בטווח הארוך של הזדקנות המחשב

Featured Replies

פורסם

התקנת WIN7 לעומת XP, על אותו מחשב חזק שיכול לסבול הכל, לפי הנתונים הידועים ומפורסמים, עדיף להתקין את 7 ונרוויח מהירות וביצועים גבוהה.

המידע הכל כך ידוע הזה מבוסס על בדיקות שנעשו על מחשבים חדשים בלבד [ככל הידוע לי]

לכן אני תוהה אם ננתח ביצועים של אותו מחשב עם 7 לעומת XP באותו מחשב חזק אבל! במצב המדמה גיל של שנה או שלוש שנים

שזה אומר מערכות וHDD מפוצלים בעשרות אחוזים, רגיסטרי עמוס, ועבר עשיר של התקנות והסרות ,קבצי TEMP , וכל שאר הזבל של מערכות ישנות

וקראתי פעם שיש מבחנים שעושים כאלה הדמיות

השאלה שלי האם 7 בגלל נפחה ומספר הקבצים הגדול תמשיך להיות מהירה באותו יחס אל מול XP או שהתוצאות תהיינה אחרות

למעשה זה שאלה עקרונית המתאימה לכל מערכת הפעלה עמוסה וגדולה לעומת רזה, כולל לינוקס ומק.

פורסם
  • מחבר

אז אולי מישהו יודע איך נקרא החברות או סוג המחקר הזה שמדמה מערכות הפעלה מזדקנות אפילו שהם הותקנו לאחרונה, הם עושים זאת כמדומני ע"י פעילות מאוד גדולה במחשב כמו שימוש בן כמה שנים. ???

בתודה!

פורסם

אני אישית התקנתי על מחשב ישן מ2005/6 לדעתי יש לי אותו והוא עבד על XP. נשרף לו אפילו הכרטיס מסך כבר מרוב שהוא עבד ואחרי ששידרגתי אותו מXP ל7 יש עליית ביצועים לא נורמלית ממש מוזר.

פורסם
  • מחבר

הבהרה: אני מתכוון לא שהמחשב מזדקן במצב החומרה, אלא לדמות את מערכת ההפעלה במצב של כמה שנים לאחר ההתקנה למרות שהיא חדשה, אם לא הייתי ברור מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים