עבור לתוכן

רכישת רמקולים עד 1000 ש''ח

Featured Replies

פורסם

מעוניין במערכת רמקולים למחשב עד המחיר הנ''ל

האם תצורה של 2.1 עדיף בסכום הזה או תצורה אחרת

תודה לעונים

פורסם

שימושים?

תלוי בדגם, יש אחלה 2.0 במחירים קצת פחות מ1000

פורסם
  • מחבר

בעיקר מוזיקה. מזרחית והיפ הופ

איזה דגמים מומלצים

פורסם

תבחר את אחד מהSOLO6/7 C, עדיף על כל 2.1 בעיקף מחירים זה.

בדגש על SOLO 7C, שנותן תמורה הרבה יותר גבוה לכסף ומביא איתו גם באס נקי ומצוחצח.

החברה היא כמובן MICROLAB.

פורסם

יש לך רמקולים מעולים מניסיון אישי של שנתיים וכדי לך לנסות אותם הם אמנם קטנים (סטיליטים ) אך חזקים אם סאב שאתה יכול לקבוע את העוצמה שלו והכי אהבתי שיש להם חיישני מגע + ו - על הרמקול שמספיק ואתה נוגע בו אתה מנמיך ומגביר את הקול .

אני חייב לציין שיש לי אותם שנתיים אני אישית קניתי ב 400 ש"ח כיום הם עולים לא פחות מ 500 ש"ח .

אני ממליץ לך עליהם בחום כי הם נותנים תמורה מלאה לכסף אלו רמקולים מחברת JBL המעולים.

JBL SPYRO 2.1 .

והנה קישור ליראות מה אנשים אומרים עליהם שזה לא פחות חשוב לפני קניה , תתחדש ובהצלחה.

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=501305

פורסם

יש לך רמקולים מעולים מניסיון אישי של שנתיים וכדי לך לנסות אותם הם אמנם קטנים (סטיליטים ) אך חזקים אם סאב שאתה יכול לקבוע את העוצמה שלו והכי אהבתי שיש להם חיישני מגע + ו - על הרמקול שמספיק ואתה נוגע בו אתה מנמיך ומגביר את הקול .

אני חייב לציין שיש לי אותם שנתיים אני אישית קניתי ב 400 ש"ח כיום הם עולים לא פחות מ 500 ש"ח .

אני ממליץ לך עליהם בחום כי הם נותנים תמורה מלאה לכסף אלו רמקולים מחברת JBL המעולים.

JBL SPYRO 2.1 .

והנה קישור ליראות מה אנשים אומרים עליהם שזה לא פחות חשוב לפני קניה , תתחדש ובהצלחה.

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=501305

רמקולים מעולים,אבל יש טובים מהם, חוץ מזה אם יש תקציב, לא כדאי להשקיע בו למשהו איכותי פי כמה וכמה?

פותח הת'ארד, תבדוק את מה שאמרתי לך, לא תצטער.

תצורה של 2.0 איכותית, לרוב תתן תמורה הרבה יותר טובה על גבי 2.1 בטווח מחירים זהה, או אף הרבה יותר גבוה.

פורסם

אני מצאתי מגבר 110W RMS של פישר רדיו ב450 שקל באחת הג'נקיות בתלאביב

אם תמצא כזה מגבר איכותי במחיר סביר

וזוג רמקולים טובים (עלות של 500 שקל פלוס מינוס) אני מצאתי וללפדל קסרוס 4000 ב550 שקל.....

תקבל מערכת שלא רואה שום צעצוע שמוכרים כיום במחירים אסטרונומיים (ומה שהכי מעצבן הוא שיש יותר פלסטיק מאשר ממברנות)

אז לשיקולך , אם אתה באמת רוצה סאונד איכותי ועוצמתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים