עבור לתוכן

עזרה ב לוח אם תומך OC?

Featured Replies

פורסם

עם הלוח אם הנל GIGABYTE GA-73PVM-S2H אפשר לבצע OC??אני צריך תשובה מדוייקת..

פורסם

שלום למר אדון "תשובה מדויקת"

זה כמו שתשאל "האם הרכב X יוכל לנסוע"

השאלה היא איך הוא יעשה זאת,ובין לוחות שונים יש לך הבדלים לא קטנים ,ממספר הפזאות ועד קירורים פסיבים שבאים עם הלוח אם וכו'.

אני משער שאם זה לא לוח אקסטרים [והוא לא] לא תשבור איתו שיאים [לא שאתה צריך], אבל O.C תוכל לעשות איתו.

פורסם
  • מחבר

חח :] מה העצבים..

אז ככה השאלה שלי כזאת אני יכול להגיע ל3GHZ עם קירור סטוק ?

מפרט : מעבד: Intel Core 2 Q8300

כרטיס מסך: Nvidia GT 220 1GB

זיכרון: ddr2 4GB Samsung CL6 800 MHZ

ספק: 310W FUJITSU

לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H

ב10 הבא אני קונה ספק כח חדש של סיסנוק 550W וקירור למעבד מוגן 2 ..

המטרות שלי: 3GHZ..

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור?

פורסם

אם יש לך מידע להוסיף להודעה הראשית/האחרונה, עשה שימוש בכפתור העריכה שמעל להודעה שלך: modify.gif

אסור להקפיץ דיון לפני שעברו 24 שעות מפתיחתו/מההודעה האחרונה שלך בו. להבא תירשם לך אזהרה כשבאזהרה השלישית תושתק/תורחק מהפורום. אנא קרא את חוקי הפורום והמנע מלעבור עליהם שוב בעתיד.

הקפצת דיונים:

הקפצת דיונים הינה פרסום שתי הודעות ברצף במטרה לקדם את הת'ראד במעלה הרשימה (הודעות מסוג "UP" וכדומה). הקפצה שכזו מותרת אך ורק לאחר 24 שעות מפרסום התגובה הראשונית! כל הקפצה שכזו לפני הזמן המותר תזכה את פותח הת'ראד באזהרה אלא אם כן הוסף מידע חדש ורלוונטי.

שאלות/טענות או כל דבר אחר בעניין יש לעשות בהודעות פרטיות בלבד.

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור? חלפו להם יותר מ 24 שעות

פורסם

בשביל 3Ghz אתה צריך באס של 400, אני מניח שזה פחות או יותר הגבול של הלוח שלך. זה לא לוח לאוברקלוקינג והמעבד שלך עובד במכפלה נמוכה אז אתה חייב לוח טוב. בכל מקרה הכי פשוט שתתחיל את האוברקלוק ותגלה בעצמך, לשאול לא יעזור לך הרבה.

לגבי הקירור, אני מניח שיחזיק 3Ghz.

פורסם

אתה לא בתפריט הנכון בשביל אוברקלוקינג. תעבור תפריט תפריט ותחפש תדר מעבד, מכפלת בסיס, מחלק זיכרון, מתחים וכו'..

אם אתה צריך עזרה באוברקלוק אז תפתח דיון בפורום אוברקלוקינג. בהצלחה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים