פורסם 2010 במאי 715 שנים אהלן, חשבתי לרכוש סטנדים לרמקולים שלי. (2 רמקולים ממערכת סטריאו, סבירות רבה שיוחלפו בעתיד)בינתיים אני אשתמש בהם כרמקולים אחוריים, אני לא סגור על עצמי בנוגע לקדמיים.התקציב הוא כמה שיותר נמוך (נניח עד 400 ש"ח נשמע לי סביר).ראיתי את המעמד הבא:http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709700מה דעתכם?אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 5.05.2010 בשעה 22:00:05הקפצה
פורסם 2010 במאי 715 שנים אם הרמקולים לא טובים, לא כדאי להשקיע כזה סכום במעמדים בשבילם.אם אתה חשוב שיש בכך צורך אני ממליץ לבדוק את ה-ST6 של אומגה אודיו.
פורסם 2010 במאי 715 שנים מחבר "כזה סכום"...אני ראיתי מעמדים גם ב-1500 ש"ח, 400 ש"ח נשמע לי די צנועוזה לא שהרמקולים לא טובים, הם פשוט לא מתאימים לעיצוב החדר.
פורסם 2010 במאי 815 שנים יש גם סטדנים ב-10000 שקל, אבל לא צריך להוציא את זה על רמקולים ממערכת משולבת לדעתי.כמו שאמרתי, תבדוק את הסטנדים של אומגה-אודיו, הם הרבה יותר טובים מהרגלי חסידה שקישרת אליהן.
פורסם 2010 במאי 815 שנים אם אתה חשוב שיש בכך צורך אני ממליץ לבדוק את ה-ST6 של אומגה אודיו.לדעתך ST3 יתאימו כסטנדים שולחניים? מה התמחור שלהם בערך?
פורסם 2010 במאי 815 שנים מזה סטנדים שולחניים? המחיר אני מניח שבערך כמו ה-ST6, אולי מעט פחות. צריך להיות 300-400 שקלים לדעתי.
פורסם 2010 במאי 815 שנים אני צריך סטנדים למדפיים שלי לשים על השולחן... רציתי כאלה אבל לא מצאתי משהו נורמלי: אני אבדוק עם אומגה-אודיו, 10x.
פורסם 2010 במאי 1315 שנים מחבר אם הרמקולים לא טובים, לא כדאי להשקיע כזה סכום במעמדים בשבילם.אם אתה חשוב שיש בכך צורך אני ממליץ לבדוק את ה-ST6 של אומגה אודיו.מה המחיר של ה-ST6? הוא לא מצויין אצלם באתר. או שרק דרך הטלפון אפשר לברר?
פורסם 2010 במאי 1515 שנים קניתי השבוע סטנדים ST-6, מחיר נקוב 450 ש"ח (קיבלתי הנחה במסגרת רכישה ביחד עם רמקולים).הסטנדים מאוד איכותיים, התאמה מעולה בין החלקים, גימור טוב, אפילו הברגים והספייקים מרגישים איכותיים (הברגה חלקה לחלוטין). אני חושב שהם נאים למראה (אשתי לא מסכימה איתי - מבחינתה רק סטנדים מעץ, רצוי עם סונוס פאבר מעוצבים מתנוססים מעליהם) והם יציבים למדי גם ללא מילוי חול או כדורי עופרת.הסטנדים מתאימים היטב לרמקולים החדשים שלי - במשקל 7 ק"ג ליחידה ובנפח של 18.5 ליטרים. ולהערכתי הגסה יתאימו גם לרמקולים מדפיים בינוניים עד בינוניים-גדולים במשקל של עד 12-15 ק"ג ליחידה.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר קניתי השבוע סטנדים ST-6, מחיר נקוב 450 ש"ח (קיבלתי הנחה במסגרת רכישה ביחד עם רמקולים). הסטנדים מאוד איכותיים, התאמה מעולה בין החלקים, גימור טוב, אפילו הברגים והספייקים מרגישים איכותיים (הברגה חלקה לחלוטין). אני חושב שהם נאים למראה (אשתי לא מסכימה איתי - מבחינתה רק סטנדים מעץ, רצוי עם סונוס פאבר מעוצבים מתנוססים מעליהם) והם יציבים למדי גם ללא מילוי חול או כדורי עופרת. הסטנדים מתאימים היטב לרמקולים החדשים שלי - במשקל 7 ק"ג ליחידה ובנפח של 18.5 ליטרים. ולהערכתי הגסה יתאימו גם לרמקולים מדפיים בינוניים עד בינוניים-גדולים במשקל של עד 12-15 ק"ג ליחידה. אם כך, זה מחיר מאוד זול לסטנדים ברמה גבוהה. אני מקווה שהמחיר המקורי לא רחוק מ-450.
פורסם 2010 במאי 1515 שנים הזמנתי את הST-3 ביום שלישי ב-350. עוד לא הגיעו על אף הבטחה על אספקה של יום-אחרי ותשלום מע"מ (!) על המשלוחה.
פורסם 2010 במאי 1815 שנים הגיעו הסטנדים בשעה שהייתה יכולה להיות טובה גם לפני שבוע אבל לפחות הם נראים ממש טוב ויוצא אחלה שילוב עם הרמקולים שלי, כמעט אפשר לחשוב שזה גם באנדל של אומגה. שיפור ניכר בסאונד, כמעט מיותר לציין...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.