פורסם 2003 באוקטובר 1321 שנים המאוורר של כרטיס המסך התחיל לחרוק ולהסתובב באופן קבוע במהירות איטיתכ. המסך הוא מסוג GIGABYTE 8500LEניסיתי לנקות את כל האבק מסביב אבל נראה לי שהבעייה היא בחלקים שאין אליהם גישה.חשבתי גם לשמן אפשר בכלל לסדר מאווררים לא איכותיים כאלה או שחבל על הזמן (לא שיש לי תחליף כרגע)הכרטיס בערך בן שנה.
פורסם 2003 באוקטובר 1321 שנים המאורר לא מאוזן , תנסה לאזן אותו על ידי הנחת שני משקולות(במקרה שלנו זה להצמיד צמר גפן או משהו) על שני כנפיים מקבילות
פורסם 2003 באוקטובר 1321 שנים אם יש לך עדיין אחריות - נצל אותהאם אין, אז תנסה לשמן את הכרטיס בציר שלו... אם זה לא עוזר אז אתה יכול לשקול לקנות מאוורר חדש...
פורסם 2003 באוקטובר 1521 שנים מחבר נגמרה האחריות לפני שלושה שבועות(חוק מרפי)מישהו יודע איפה משיגים מאוורר כזה באיזור המרכז?עדיין לא מצאתי.
פורסם 2003 באוקטובר 1821 שנים פרק את המאוורר מהכרטיס ותסיר את המדבקות שיושבות עליו (אני לא זוכר מאיזה כיוון , אז תסיר את שתיהם) . אתה תראה כבר את הציר של המאוורר. תבדוק שאין שם שום דבר משוחרר ואז עם ספרי שמן תשמן את העסק. נגב את עודפי בשמן ותחזיר את המדבקות. זה אמור לסדר אותו.
פורסם 2003 באוקטובר 1821 שנים באיזור המרכז ספציפית אני לא יודע , אבל ב ZAP.CO.IL בטוח תמצאואני יודע שבאיזור המרכז יש בהוד השרון חנות שקוראים לה מטרומדיה ויש לה כאלו-METROMEDIA.CO.IL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.