פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אם יש חיישן בכרטיס אז דרך התוכנות שהגיעו איתו תראה את הטמפ'..אם אין חיישן פנימי אז תמיד אפשר לחבר חיצוני..
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר לא חושב שיש סנסור פנימי זה כרטיס לא כל כך מפותח של חברה לא כל כך מוכרתSPARKLE GEFORCE4 MMX440 - 128MB - AGP X8(שעובד על לוח AGP X4)עריכה : אה כן ושחכתי יש לי מולטי פאנקשין פאנל עם 3 סנסוריםאבל הבעיה היא שהוא לא עובד אם אני לא מחבר אותו למאורר של לוח אםויש לי רק 2 יציאות למאוררי 3 פיניםמעבד - ספארק 7 פלוס שמגיע עם פאנל שליטה משלומאורר "CHASSIS" - סמארט פאן 2 - שמחובר ללוח השני שמגיע עם הספארק......ועוד מאורר SPIRE שאמור להתחבר ללוח אבל בגלל שאין לי עוד יציאה אז יש לי כזה ממיר מ3 למולקס
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים חבר, קח מד חום ביתי, תצמיד בצד של הכרטיס איפה שאין את הגוף קירור (מאחורי הליבה) ותבדוק, אני מאמין שזה יהיה דיי קרוב.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר אין לי, יש רק מדחום כזה על סוללות נו חשמלי כזה אבל הוא כל הזמן מצפצף הוא לא מראה טמפרטורות נורמליות למה אסוס דווקא בדגם שלי עשו מקום רק ל2 מאוררים?? אם היה מקום לעוד אחד כמו בלוח הישן שלי הייתי יכול לחבר את המולטי פאנקשין פאנל למאורר SPIRE !!
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים לחבר שלי יש 5600 של leadtech ויש לו בדרייברים מד חום איך זה?אולי כי יש לו חיישן?DeathRow - הוא לא עובד אם אתה לא מחבר אליו מאוורר?
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר אם שלושת הסנסורים לא מחובריםאו שהחיבורים של המאורר לא מחוברים (אחד למאורר, אחד ללוח)הוא מתחיל לצפצף כמו מטורף
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.