עבור לתוכן

צריך מפרט אינטל אינטרנט אופיס ושרטוט

Featured Replies

פורסם

והשירות שלהם קיבל ביקורות לא טובות...

אני חושב ששירות טוב שווה עוד כמה שקלים

פורסם

למה כרטיסי מסך נפרדים?

במפרט ה-AMD, למה לוח כל כך יקר כאשר ב-100 ש"ח פחות ניתן לקחת את ה-GIGABYTE שייתן את אותם הביצועים. כמו כן, ניתן לרדת מהצורב ולקחת מסך טוב יותר שכן גם ה-MAG וגם ה-LG בינוניים פלוס.

פורסם
  • מחבר

Mentally איזה לוח אם אתה ממליץ? וגם איזה מסך ?

פורסם

סליחה אבל את המסך שנתתי במפרט של הAMD יש לי! והוא מסך פשוט מעולה! הוא סוס ורואים פשוט נפלא! האיכות שלו ממש ממש טובה!

והוא מגיע ל1600x1200@76Hz

שזה נחמד מאוד ו 1280x1024@85Hz

דיי כבר עם האימרות האלו על המסכים של MAG LG וPROVIEW ! הוא יהיה מרוצה עם כולם(יש לי את המסך הזה כבר 4-5שנים והוא עדיין שומר על ערכו ועדיין מוכרים אותו)

פורסם
  • מחבר

Mentally המסך שנתת בהצעה הקודמת קצת יקר בשביל 17"

פורסם

Mentally איזה לוח אם אתה ממליץ? וגם איזה מסך ?

לוח האם אשר אני ממליץ עליו הוא ה-Gigabyte GA-7N400V-L. הוא זול, אמין וכולל כרטיס מסך. אין צורך ביותר מכך.

המסך שכללתי במפרט אמנם יקר אך עבור איכות משלמים.

סליחה אבל את המסך שנתתי במפרט של הAMD יש לי! והוא מסך פשוט מעולה! הוא סוס ורואים פשוט נפלא! האיכות שלו ממש ממש טובה!

והוא מגיע ל1600x1200@76Hz

שזה נחמד מאוד ו 1280x1024@85Hz

דיי כבר עם האימרות האלו על המסכים של MAG LG וPROVIEW ! הוא יהיה מרוצה עם כולם(יש לי את המסך הזה כבר 4-5שנים והוא עדיין שומר על ערכו ועדיין מוכרים אותו)

לפי מה אתה קובע שהוא מצויין? בגלל שלך יש אותו? PROVIEW אלו מסכים ביזיוניים ואילו MAG ו-LG לא רעים יחסית למחירם אך אינם ה-TOP END במסכים. MAG זו בכלל חברה די בינונית בחו"ל, פשוט בארץ היבואן עשה להם פרסום מצויין שתפס מאד וכיום בכל בית שני יש מסך MAG.

המסכים הטובים ביותר הם ה-VIEWSONIC אשר כללתי במפרט, ה-PR711F של CTX, ה-413C של IIYAMA, ה-757NF של SAMSUNG וה-420G של SONY שעולה ה-מ-ו-ן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים