עבור לתוכן

מתלבט בין HP Mini 210 לבין Acer one 532H ולבין Dell Inspiron Mini 10

Featured Replies

פורסם

שלום רב

אני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הכותרת כמו שצרייך או שעברתי על החוקים ,אני דיי חדש כאן בפורם הזה :hi:

אוקיי הנה השאלון שלכם שאענה בקצרה ומהר :

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים

* גודל המסך? : רצוי שיהיה 10 אינץ

* משקל רצוי? : כמה שיותר קל

* האם נדרש זמן סוללה ארוך ? : 5-10 שעות

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : אין צורך בשום דבר מיוחד

* בלוטות? : לא חייב

* גודל מינימלי של כונן קשיח? : לא משנה

* צורב DVD? : אין צורך

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : Dell ,Acer ,HP

אוקי אלו 3 הדגמים שמצאתי טוב לטעמי :

Dell Inspiron Mini 10

Acer one 532H

HP Mini 210

לכל הדגמים הללו יש את המעבדים החדשים (ככה אני חושב) N450 ATOM

לכולם יש זיכרון של 1 גיגה

לשתי הדגמים יש כונן של 250 גיגה ורק לדייל יש 160 גיגה

המחיר של Acer הוא 1670 שהוא פחות מהניידים האחרים שהם עולים כ2000 שקל

וכמו כן התקציב שלי הוא עד 2000 שקל וניתן לעבור ב100-200 שקל ולא יותר

תודה לעוזרים בבחירת מחשב הנייד וקטן ועם זמן סוללה הכי ארוך שאפשר

נ.ב

---

האם אתם חושבים שזה נכון לקחת את Acer one 532H ב1670 שקל ועם הסכום שנשאר לי להוסיף לו זכרון של 2 גיגה? :nixweiss:

פורסם

שים לב שלאייסר יש סוללה של 3 שעות לעומת הHP והDELL שמגיעים עם סוללה של 6 תאים(הפרש גדול בזמן העבודה)

בנוסף לכך, יש לך גם את האופציה של ASUS EEEPC 1005P שנמצא באותו טווח מחירים של שאר הלפטופים, רק שהטאץ' פאד שלו אמור להיות יותר טוב משל השאר, אבל אין לי ניסיון איתו, רק קריאת ביקורות(אני גם בדיוק מחפש נייד בתקציב ודרישות כמו שלך אז בדקתי קצת)

ככה שעדיף לך להסתמך יותר על דעות של אנשים שיש להם ניסיון עם אחד מהלפטופים במידה ויהיו

פורסם

כמו שאמרו פה קודם, הACER בא עם סוללת 3 תאים בלבד חלשה. ה1005P באמת ייתן לך את זמן הסוללה הכי ארוך.

אני חושב בכל אופן שכשקונים מיני עדיף שזה יהיה עם מסך מט (האמת כל לפטופ, אבל בעיקר מיני שמיועד להיות הרבה בחוץ).

אני אישית מכיר שני דגמים מומלצים שיתנו לך מסך מט:

הHP 110-1100EJ - בא עם מעבד N280 וסוללת 6 תאים סטנדרטית (5-6 שעות). מקלדת דיי טובה.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9301

הSamsung N150 - בא עם מעבד N450 וסוללת 6 תאים מתקדמת, לפי סמסונג, עד 8.5 שעות. מביקורות שקראתי ברשת המקלדת בינונית, אבל יצא לי להקליד עליה והיא לא רעה בכלל.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9922

עריכה: מתברר שלסמסונג יש גרסא עם 160GB וגרסא עם 250BG, הנה גרסת ה250 GB:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=N150250GB&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=570&aff=Zap〈=he

המחיר הוא 1949 למשל באופיס דיפו.

לשני הדגמים 1GB זכרון, דיסק 250GB, בלוטות', ותקשורת אלחוטית (בסמסונג תקן N).

אני הייתי מעדיף את הסמסונג, הוא באמת דיי מרשים יחסית למחירו.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על העזרה :)

אני ראיתי מספר סרטונים ביוטוב על המחשב של סמסונג והוא נראה דיי טוב ,וגם תקן N שהוא גם מעולה אבל האם זה רק מנוצל כשיש לך ראוטר שיש לו תקן N , ובמידה ואין לך ראוטר עם תקן N אז זה לא כלכך מנוצל?

לעומת HP MINI 210 זה רק הדבר היחיד שהוא שונה? ,האם מחשבי HP פחות טובים? ,אני אישית לא מכיר את מחשבי הסמסונג ממש ואין לי מושג מהמוניטין שלהם במחשבים ניידים

פורסם

הHP MINI 210 הוא אופציה טובה ולפי HP מגיע עד ל9.5 שעות. בניגוד ל110, במחשב זה של HP המסך מבריק. אם לא קריטי לך העניין הזה הוא אופציה טובה, אבל נראה לי שאז כבר עדיף הASUS 1005P (לא בהרבה, הפרש של שעה וחצי יותר באסוס - הצהרת יצרן).

פורסם
  • מחבר

אוקיי הגעתי להחלטה סופית (ואני מקווה שזה נייד שישרת אותי למספר שנים)

אני החלטתי לקחת את הסמסונג N150 בגלל מספר דברים שראיתי שיש לו ולאחרים אין ממש בובמחיר שאני רציתי :)

1.בגלל המסך שהוא לא מבריק שזה לא יפריע לי

2.בגלל שיש לו תקן N - אין לי כרגע ראוטר של תקן N אבל בעתיד כנראה אני אשדרג וכמו כן אני מניח שזה גם טווח של קליטה ארוכה יותר

3.יש נוריות וידואי של מצב הסוללה והחשמל ושל CAPS LOCK ומצב השן הכחול ,מצב של האל-חוטי

וכמו כן עיצוב נראה מעולה :jump:

אם יש לכם עוד להוסיף או להעיר אשמח לשמוע ביקורות נוספות על הבחירה ...את הקניה אני אעשה ביום ראשון אז מקווה לשמוע עוד עצות :xyxthumbs:

פורסם

אוקיי הגעתי להחלטה סופית (ואני מקווה שזה נייד שישרת אותי למספר שנים)

אני החלטתי לקחת את הסמסונג N150 בגלל מספר דברים שראיתי שיש לו ולאחרים אין ממש בובמחיר שאני רציתי :)

1.בגלל המסך שהוא לא מבריק שזה לא יפריע לי

2.בגלל שיש לו תקן N - אין לי כרגע ראוטר של תקן N אבל בעתיד כנראה אני אשדרג וכמו כן אני מניח שזה גם טווח של קליטה ארוכה יותר

3.יש נוריות וידואי של מצב הסוללה והחשמל ושל CAPS LOCK ומצב השן הכחול ,מצב של האל-חוטי

וכמו כן עיצוב נראה מעולה :jump:

אם יש לכם עוד להוסיף או להעיר אשמח לשמוע ביקורות נוספות על הבחירה ...את הקניה אני אעשה ביום ראשון אז מקווה לשמוע עוד עצות :xyxthumbs:

אשמח לדעת מה דעתך על המחשב לאחר הקנייה...(כמו שציינתי לפני, אני נמצא בהתלבטות דומה)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי חברי פורם ,רק רציתי להודות לכול מי שעזר לי כאן בבחירת הנייד הקטן :jump:

הוא עובד לי מעולה ועונה לכל הצרכים שלי :yelclap:

אני ממש מרוצה מהמחשבים שלהם למרות שהם רק התחילו את דרכם וזה נראה טוב ומבחינת משקל הוא ממש תענוג והחומרים שעושיים הנייד הוא טוב ולא כמו אחרים שמרגישים זול ,בקצר מחשב נייד מתוצרת סמסונג מעולה כי הכל מסמסונג ;D

המסך וכנון הקשיח ,זכרון הפנימי של סמסונג :xyxthumbs:

אז המלצה ממני אישית תקנו ואל תמתינו לכל מי שמחפש קל ואיכותי! :hi:

פורסם

היי חברי פורם ,רק רציתי להודות לכול מי שעזר לי כאן בבחירת הנייד הקטן :jump:

הוא עובד לי מעולה ועונה לכל הצרכים שלי :yelclap:

אני ממש מרוצה מהמחשבים שלהם למרות שהם רק התחילו את דרכם וזה נראה טוב ומבחינת משקל הוא ממש תענוג והחומרים שעושיים הנייד הוא טוב ולא כמו אחרים שמרגישים זול ,בקצר מחשב נייד מתוצרת סמסונג מעולה כי הכל מסמסונג ;D

המסך וכנון הקשיח ,זכרון הפנימי של סמסונג :xyxthumbs:

אז המלצה ממני אישית תקנו ואל תמתינו לכל מי שמחפש קל ואיכותי! :hi:

לא מפריע גודל הזיכרון ? רק 1G בלי אפשרות שידרוג....?

על מערכת הפעלה WIN7 ?

???

פורסם
  • מחבר

לא מפריע גודל הזיכרון ? רק 1G בלי אפשרות שידרוג....?

על מערכת הפעלה WIN7 ?

???

תאמת להגיד לך ששידרגתי את הזכרון כבר מההתחלה ל2 גיגה אז לעכשיו זה לא מפריע לי :jump:

פורסם

איך שידרגת ? הם כותבים שאין אפשרות....או שפשוט החלפת לכרטיס אחד בסלוט היחידי שייש?

אם כן...אז למה כתוב שאי אפשר?

מוזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים