פורסם 2010 במאי 415 שנים יש לי 4850 וספק 430 של סיסוניקשאר מפרט אפשר לראות בצדובזמן אחרון במשחקים התחילו להיות לי בעיות שהמסך נהיה שחור ויוצא מהמשחק וחוזר או לפעמים לא חוזר.DIRT2COD:MW2NFS: SHIFTולא ידעתי מה לעשות חשבתי ספק לא טוב או כרטיס דפוקואולי זה כן ככה אני לא יודעאבל מה שמצחיקעשיתי אוברקלוק למעבד מ2.66 ל 3.1העלתי FSB מ333 ל 395 וזה כולל את הזכרונות )667( בלי העלאת מתחים,ועכשיו פתאום הכל עובד חלק ואפילו יותר טוב וגם יותר חלק ועשיתי איזה 4 שעות של בדיקות מאמץ למעבד עם S&M PRIME 3mark וממש אין זכר לבעיות שהיו ליאיך אתם מסבירים את זה?
פורסם 2010 במאי 415 שנים אתה שואל איך נהיה שיפור בביצועים או איך נעלמו המסכים השחורים?לגבי הראשון זה די ברור , עשית OC...לגבי השני , התקנת דרייברים חדשים יותר? יצאו פאטצ'ים למשחקים?
פורסם 2010 במאי 415 שנים יכול להיות שהתדר של המעבד ושל הזכרונות היה בנק' בעייתית - מעין "חור" שגרם לאי יציבות -זה שהעלת תדרים גם של המעבד וגם של הזכרונות כנראה תרם ליציבות ועם זה ביחד גם לשיפור בביצועים...
פורסם 2010 במאי 515 שנים כנראה שבלי הOC היה צוואר בקבוק בין כרטיס המסך למעבד והOC הזה ייצב לך את המערכת סתם מתוך עניין איזה מעבד יש לך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.