פורסם 2010 ביולי 2115 שנים מחבר חברים יקרים חדשות רעותכמו שאתם רואים די נעלמתי בחודשיים האחרונים.זה התחיל מלחץ בעבודה אבל לאחרונה הצטרפו כל מיני דברים אישיים אחרים למשוואהאני מאוד אוהב את המשחק אבל הראש שלי נמצא בכל מיני מקומות אחרים.באותו עניין, אני לא רואה את עצמי ממשיך לנהל את השרת ואני מקווה שלא היו יותר מידי בעיות ששאר המנהלים לא יכלו לפתור בזמן האחרון.כ"מתנת פרישה" מהשרת אני אמשיך לממן את החודשיים הבאים אך אפרוש מניהול פעיל. אני משאיר את הניהול השוטף למהלים הראשיים והמשניים של השרת.עוד מעט אתפנה לקרוא את כל ההודעות הפרטיות שמחכות לי בתיבה ואעכדן בהמשך.אני מתנצל בפני כולם על שנעלמתי מבלי להודיע ומקווה שתמשיכו להנות מהמשחק, אולי אפילו איתי (:
פורסם 2010 ביולי 2115 שנים לא!!!!!!!! אל תלך nucleo!!!! מקווה שהעניינים שלך יסתדרו מהר ועל הצד הטוב ביותר
פורסם 2010 ביולי 2215 שנים נוקילאו בחייאת כואב לי על הכיס שלך תשחרר את השרת הוא גם ככה לא מלא כמו פעם חבל על הכסף שלך באמת.אתה סטודנט אתה צריך כסף ואתה משחק בקושי 5% מהזמן שלך.
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים מחבר הכסף לא היה כ"כ נורא בהתחשב בזה שהתחלקתי עם "הירוס אוף מייק ומג'יק".מה שכן, כמעט ביטלתי את הקניה של סטראקראפט מחוסר זמן לשחק אבל אז החלטתי שבטח עוד שנה המחיר עדיין יהיה גבוה ממה שאני משלם עכשיו.אז נתראה היום בערב אצל ארקדיה. אני אגיע ישר מהעבודה.
פורסם 2010 ביולי 2615 שנים אני בספק אם מישהו הבין את הבדיחה של הירוס אוף מייק ומג'יק.. חחח..הכוונה היא שגם מייק ואני משלמים על השרת (שליש כל אחד) ויש לנו אפילו מישהו שמוכן להחליף את nucleo בתשלום על השרת הבעיה היא עם שאלת הבעלות שהיפרניה עושים קצת בעיות להעביר למישהו אחר בלי להחליף GUID (מה שיחזיר אותנו לנקודת ההתחלה - בה אף אחד לא מכיר את השרת)
פורסם 2010 ביולי 2915 שנים מישה , פתחת חייל חדש כדי לא להרוס את הK/D שלך?? ;Dלגבי השרת , דרך איזו חברה VGAMES מריצים את השרת שלהם?? כי אם זה היפרניה גם , אין שום הסבר הגיוני להבדלים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.