פורסם 2010 ביולי 1215 שנים או שאתה לא מריץ TS3, או שאתה מנסה להזין את הססמא שנתתי בעת ההתחברות לשרת, ולא לערוץ.פורמט יכול אולי לפתור את זה...
פורסם 2010 ביולי 1215 שנים או שאתה לא מריץ TS3, או שאתה מנסה להזין את הססמא שנתתי בעת ההתחברות לשרת, ולא לערוץ.פורמט יכול אולי לפתור את זה...או לפתוח פורטים... ;D
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים מישהו ביטל את הסיסמה לשרת הTS. ולכן הסיסמה החדשה הינה hwpassnucleo / xtz-mike , השרת תקוע על port valdez . הוא כרגע מראה לי ARICA HARBOR , עכשיו השרת בסדר??בכל מקרה עשיתי ריסטרט לשרת ולפרוקון (שגם משום מה עשה לי בעיות הערב)
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים איך מעבירים מפה ב-procon הזה? הכוונה להעביר למפה ספציפית ישירות ולא להעביר 10 פעמים עד שמגיעים למפה הרצויה.
פורסם 2010 ביולי 1415 שנים יש לי שאלה של הדיוטותראיתי בפורום של BC2 UK את 2.10 wolfcon, נראה שהיא אחלה צוכנה לניהול השרתלמה שהעדמינים לא יעופו עליה, אויל זה יפתור חלק מהבעיות פהhttp://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1214359-wolfcon-2-0-released.html
פורסם 2010 ביולי 1515 שנים איך מעבירים מפה ב-procon הזה? הכוונה להעביר למפה ספציפית ישירות ולא להעביר 10 פעמים עד שמגיעים למפה הרצויה.אני לא חושב שיש פקודה להעביר את המשחק למפה ספציפית - רק לאתחל אותה או להעביר למפה הבאה.בני , WOLFCON הרבה יותר מוגבלת מהפרוקון.מבין כל התוכנות שיש לניהול שרתים , פרוקון היא הכי יעילה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.