עבור לתוכן

שרת Bad Company 2 באוויר (32 שחקנים) - התחייה!

Featured Replies

פורסם

דווקא בימים האחרונים הוא כן מלא (באיזור ה30 איש) והוא לא קורס כל כך...

אני חושב שבהיפרניה סידרו כמה דברים אצלהם כדי ששרתים יפסיקו ליפול...

• תגובות 442
  • צפיות 57.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אתה הרגע גיליתה לנו את הסיסמה??

פורסם

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

זה לשרת TeamSpeak , זה בשביל כולם.... (כל מי שמשחק בשרת שלנו)

:kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

פורסם

חולק על כולכם[br]פורסם בתאריך: 25.06.2010 בשעה 19:41:21

הסיסמה לשרת הTS שונתה ל temp עקב גורמים לא רצויים שהסתובבו שם..

חחח, אתה עושה צחוק?

מה גורם לך לחשוב, שהגורמים הלא רצויים לא יהיו שם, כשאתה נותן את הסיסמא בפורום ככה.

איך בידיוק הם השיגו את הכתובת? אולי בגלל שהם נכנסו לפורום? :-X

פורסם

חברה..אם יש לי שרת ואני רוצה להביא למישהו אדמין בלי להביא לו את ה Rcon Password איך אני עושה את זה?

כלומר שתהיה לו שליטה רק דרך הצ'ט?

תודה..

פורסם

אתה משתמש בתוכנה כמו PROCON לניהול ובקרה של השרת?

כי אם כן , אתה יכול להגדיר אותו כאדמין בתוכנה ומשם לתת לו אפשרויות אדמין דרך הצ'ט.

אם לא , חבל, תוריד ותפעיל אותה....

פורסם

אתה משתמש בתוכנה כמו PROCON לניהול ובקרה של השרת?

כי אם כן , אתה יכול להגדיר אותו כאדמין בתוכנה ומשם לתת לו אפשרויות אדמין דרך הצ'ט.

אם לא , חבל, תוריד ותפעיל אותה....

יש לי את התוכנה Procon..איך אני מגדיר אותו?

פורסם

לא סגור על הפרוצדורה המדוייקת אבל יש טאב של ACCOUNTS , אתה יכול שם להגדיר אותו כאדמין לפי שם החייל שלו...

פורסם

מעקב

פורסם

יש פה קהילה די גדולה פה ואני רוצה לשאול-יש פה גאטרים? כי אני לא רואה שיש לכם שרת לזה.

אם אין לכם (אני מקווה שאני לא עובר על חוק כלשהוא) אני מזמין אתכם למירק של vgames בכתובת #vgames.bf בשרת Quakenet-יש שרת מיוחד ויש בוט לגאטרים.

פורסם

אנחנו מארגנים מפגשים שלנו מידי פעם , לא משהו קבוע למרות שאולי עכשיו אחרי הפאטץ' יהיו מפגשים בתדירות גבוהה יותר.

פורסם

אפשר להוסיף לרשימה בבקשה?

כינוי במשחק:

isrhammer

תודה

שלחתי בקשה לכולם להוספה!

פורסם

גאטרים זה כל כך 2009...

אני חושב שהקהילה שלנו שמה דגש על ספונטניות והתפתחות אינדיבידואלית של הפרט כשחקן תוך כדי למידה קוגניטיבית על תפקידו בקבוצה

פורסם

...אמר האיש שהרג אותי שלוש פעמים אתמול עם RPG.... ::)

פורסם

אם זה אני, קבל את התנצלותי הכנה

לפחות הצטרפת לאותו מועדון מפוקפק שמונה נכון לעכשיו 55 חברים (בעצם פחות, אם הרגתי מישהו יותר מפעם אחת...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים