פורסם 2010 ביוני 2515 שנים דווקא בימים האחרונים הוא כן מלא (באיזור ה30 איש) והוא לא קורס כל כך...אני חושב שבהיפרניה סידרו כמה דברים אצלהם כדי ששרתים יפסיקו ליפול...
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: זה לשרת TeamSpeak , זה בשביל כולם.... (כל מי שמשחק בשרת שלנו) :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים חולק על כולכם[br]פורסם בתאריך: 25.06.2010 בשעה 19:41:21הסיסמה לשרת הTS שונתה ל temp עקב גורמים לא רצויים שהסתובבו שם..חחח, אתה עושה צחוק?מה גורם לך לחשוב, שהגורמים הלא רצויים לא יהיו שם, כשאתה נותן את הסיסמא בפורום ככה.איך בידיוק הם השיגו את הכתובת? אולי בגלל שהם נכנסו לפורום? :-X
פורסם 2010 ביוני 2715 שנים חברה..אם יש לי שרת ואני רוצה להביא למישהו אדמין בלי להביא לו את ה Rcon Password איך אני עושה את זה?כלומר שתהיה לו שליטה רק דרך הצ'ט?תודה..
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים אתה משתמש בתוכנה כמו PROCON לניהול ובקרה של השרת?כי אם כן , אתה יכול להגדיר אותו כאדמין בתוכנה ומשם לתת לו אפשרויות אדמין דרך הצ'ט.אם לא , חבל, תוריד ותפעיל אותה....
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים אתה משתמש בתוכנה כמו PROCON לניהול ובקרה של השרת?כי אם כן , אתה יכול להגדיר אותו כאדמין בתוכנה ומשם לתת לו אפשרויות אדמין דרך הצ'ט.אם לא , חבל, תוריד ותפעיל אותה....יש לי את התוכנה Procon..איך אני מגדיר אותו?
פורסם 2010 ביוני 2815 שנים לא סגור על הפרוצדורה המדוייקת אבל יש טאב של ACCOUNTS , אתה יכול שם להגדיר אותו כאדמין לפי שם החייל שלו...
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים יש פה קהילה די גדולה פה ואני רוצה לשאול-יש פה גאטרים? כי אני לא רואה שיש לכם שרת לזה.אם אין לכם (אני מקווה שאני לא עובר על חוק כלשהוא) אני מזמין אתכם למירק של vgames בכתובת #vgames.bf בשרת Quakenet-יש שרת מיוחד ויש בוט לגאטרים.
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים אנחנו מארגנים מפגשים שלנו מידי פעם , לא משהו קבוע למרות שאולי עכשיו אחרי הפאטץ' יהיו מפגשים בתדירות גבוהה יותר.
פורסם 2010 ביוני 3015 שנים אפשר להוסיף לרשימה בבקשה?כינוי במשחק:isrhammerתודהשלחתי בקשה לכולם להוספה!
פורסם 2010 ביולי 115 שנים גאטרים זה כל כך 2009...אני חושב שהקהילה שלנו שמה דגש על ספונטניות והתפתחות אינדיבידואלית של הפרט כשחקן תוך כדי למידה קוגניטיבית על תפקידו בקבוצה
פורסם 2010 ביולי 115 שנים אם זה אני, קבל את התנצלותי הכנהלפחות הצטרפת לאותו מועדון מפוקפק שמונה נכון לעכשיו 55 חברים (בעצם פחות, אם הרגתי מישהו יותר מפעם אחת...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.