עבור לתוכן

Dell M4500 Vs Lenovo W510 צריך עזרה בבחירה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, ברצוני לברר מה הם ההבדלים בעקריים בין שתי המערכות, לאור העובדה שהקנפיגורצייה דומ, האם המסכים שומים ומה השוני?, האם יש בעיות מוכרות באחת מן המערכות ומהן. מהוא הזרם המקסימלי שניתן למשוך מחיבורי ה USB 3.0 בלנובו.

הקטנפיגורצייה:

Intel 920XM

8GB Kingston Hyper-X 1600 7-7-7 (קונה בנפרד) (מה שמגיע הכי זול עם הנייד)

Intel 6300 Ultimate N

Gobi 2000

כל השאר לא חשוב (יש שלושה התקנים חיצוניים במערך USB כולל בלוטות לכן לא צריך בלוטות פנימי כמו כן הדיסק הקשיח הכי בסיסי בגלל שאני הולך לשדרג לכונן SSD בעתיד, זמן סוללה לא רלוונטי - יש סוללה חיצונית בקיבולת הרבה יותר גבהה)

תודה מראש. 8)

פורסם

הקונפיגורציה לא כל כך זהה.

.M4500 אין תמיכה בUSB 3.0 (אבל תבדוק שוב ליתר ביטחון), הוא יכול להגיע עם כרטיס מסך יותר טוב מהW510 ועם 2 כוננים קשיחים (למרות שבאתר של דל יש שם מין התנייה כזאת שהדיסק הראשון חייב להיות SSD 64GB)

וזהו.

תיכנס לאתר של החברה ותבדוק את הבדלים אחד מול אחד. (אלא אם כן אתה מתכוון לקנות את זה בארץ ופה אתה כבר תלוי בסוג דגם שהחליטו לייבא).

לי עצמי יש רתיעה מהSSD גם בגלל המחיר הגבוהה מדי, וגם בגלל הקיבולת הקטנה יחסית

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, ה SSD שני מתכנן לקנות זה הX25-E של אינטל מהדור השני (עוד לא יצא אבל מתוכנן ל2011) בגרסת ה 100גיגה ובממשק SATA 3.

נכון אתה צודק אין תמיכה ב USB 3.0 ואין תמיכה ב SATA 3 גם. ה USB יותר חשוב לי מהSATA. אני חושב שDELL מוכרים את הM4500 עם דיסק שני שהוא פלאש SSD בממשק PCI EXPRESS ולכן מגיע אך ורק ב 64GB. אם אני טועה תקנו.

האם תהיה אפשרות להוסיף ל W510 ממשק SATA3? דרך כרטיס הרחבה קיים וחיווט פנימי? עד כמה שידוע לי הדיסקים החדשים של אינטל הולכים להיות מהירים מאוד בממשק החדש והשבבים החדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים