עבור לתוכן

העכבר לא קולט את הפד

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה קטנה

קניתי אתמול לוג'יטק G9X ופד razer megasoma לאחר שמפד בד רק אכלתי חרא (אבקקקקקק)

השתמשתי וכו', באמצע משחק אני חושב קצת הוזזתי את הפד ופתאום העכבר לא קולט אותו שאני מוזיז אותו עליו

ניסיתי על דברים אחרים והעכבר קולט מצויין, אני חושב ששנייה לפני שזה קרה הפד זז קצת על השולחן

מה לעזאזל הגורם לבעיה פה? באיזה פורום אחד היה כתוב שאולי יש אבק על העינית שלא רואים אבל עשיתי מלא פעמים פו וזה לא עוזר

אני ממש מבואס

פורסם

זה עכבר לייזר נכון?

יש לכמה עכברים של לוג'יטק קטע כזה של לא לעבוד עם פאדים של רייזר

זה קורה לי עם הG7 ועם הrazer sphex, חצי מהזמן הוא עוקב עליו כמו שצריך וחצי השני הוא בקושי מגיב כמו שצריך

גם אני לא ממש הצלחתי למצוא פיתרון לזה חוץ מלהביא פאד נפרד לG7

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה, הייתי בהלם שהדיון הזה לא הלך לפח כמו בפעם הקודמת ששאלתי על איזה משהו

וכן זה עכבר לייזר, אבל מה אני אעשה עכשיו? KSP לא יחזירו לי את הכסף כי בדרך כלל הם אומרים שאין החזרת מוצרים, ואם זה לא מספיק הם לא עונים לי בטלפון... (וסוגרים רק ב7)

אבל זה ממש מוזר לי למה פתאום סתם ככה העכבר מפסיק לעבוד אחרי שהוא כן עבד עליו מצויין

נגיד והחליטו להחליף לי, מה לקחת, steelseries? הסיבה בכלל שאכפת לי מפד זה בגלל שהרגליות של הG7 שהיה לי נשחקו כמו לא יודע מה ושהפדים הפשוטים ממש קטנים ולא נוחים

פורסם

כן סטיל סיריס יהיו אחלה, אני החלפתי לרייזר אחרי שהQCK שלי נשחק לגמרי (טוב, לא לגמרי, אבל רציתי משהו חדש)

QCK עבר מצויין עם כל עכבר שהיה לי כולל הG7

פורסם
  • מחבר

אין מצב שהG9X שלי נדפק או משהו ובגלל זה פתאום הוא הפסיק לעבוד על המגסומה? ניסיתי אותו על גוליאתוס והוא מקרטע בטירוף

הרי אתמול הוא עבד על המגסומה ופתאום הוא הפסיק, זה לא בא מהעכבר? יש הרבה פורומים שכתבו בהם שיש איזה פאק עם כמה מהעכברים

גם על נייר לבן הוא לא עובד משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים