פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים הזמנתי היום שני מאווררים מוארים של SUNBEAM או משהו כזה...אחד עם קטודה עם UV והשני בלי.....אני רוצה למקם אותם בחלון של המארז שלי...חשבתי לשים את המאוורר עם הקטודה עם הUV בחלון למעלה באמצע (החלון שלי על כל הדופן של המארז).ואת המאוורר עם הקטודה הרגילה למטה מצד שמאל (מול הכרטיס מסך).התחתון יכניס אוויר, והעליון יוציא אוויר. (אני קודח רק בחלון כי יש לי רק מכדח כוס לעץ, אז המאוורר העליון ישמש כ"אגזוז").מה אתם אומרים? יש הצעות? להחליף בין המאווררים? לשנות את המיקומים?
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר חבר'ה אני ממש צריך את העזרה שלכם!!!!זה די דחוף!אני יודע שאסור להקפיץ אבל אני רואה שאף אחד לא מגיב....וזה די דחוף.....
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים איך שאר המאווררים במארז מסוודרים ?אתה יכול להיעזר במאמר :http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=casecool
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר יש לי עוד מאוורר 80 מקדימה מכניס, ומאחורה 80 מוציא...תאמין לי, קראתי ת'מאמר אלף פעם....אבל אין שום דבר על סידור כזה...
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים קדימה למטה : מכניסאחורה למטה : מכניסדופן עליונה : מוציאאחורה למעלה : מוציא נכון ?אם כן , זרימת אוויר טובה מאוד . 8)
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר לא, לא יהיה לי מאוורר בגג המארז יהיה לי בחלון למעלה באמצע משהו כזה:________________ן ן---ן ןן ן__ן ןן ןן ןן ןן_______________ן
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר אוקיי.....תודה רבה...ואיפה כדי לשים את המאוורר עם הUV הכחול?יש לי אחד עם UV והשני עם קטודה רגילה........
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים את זה הבנתי ...מה ההבדל בניהם כאשר אין בסביבה משהו לבן - שאותו האולטרא מדגיש ?
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אני הייתי שם את החלש יותר בדופן , שלא יסנוור ויציק , אבל יותר חשוב -שמבפנים תהיה תאורה חזקה (יחסית לדופן) מהמאוורר השני עם הקתודה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.