פורסם 2010 במאי 315 שנים --------------------------------------------------------------------------------שלום לכולם,אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI ,עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס,עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב.היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת,ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד..זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout .בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה רשם לי was error connecting to the ip ,ואז פשוט עשינו את התהליך עם הHAMACHI והכל הסתדר..אבל עכשיו זה לא רושם את השגיאה הזאת ואני ממש עובד עצות,התקנתי את כל העדכונים למחשב ואין לי אפילו אנטי וירוס עדיין...1.עם יש למישהו פתרוננות למיניהם יכול בבקשה להציע לי?2.למי שאין,חשבתי על האפשרות שאולי אני פשוט יפתח פורטים ואז הוא ינסה להיכסנס אלי..הראוטר שלי הואDlinK DSL-2650Uאין שם DMZ HOST לאכזבתי וזה מה שהייתי עושה תמיד בראוטר הקודם שלי עד שהוא עשה לי בעיות...תודה מראש לכולכם
פורסם 2010 במאי 315 שנים יש לי בעיה דומה מאד גם לי יש תראוטר שלך תראה באשקול שלי אולי יעזור לך שמה קצת מה שכתבו לי D:
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459420.msg3921564#msg3921564זה מה שקרה לדיון ..
פורסם 2010 במאי 415 שנים תתחיל בבדיקת פינג בין שתי כתובות הןַ שלכם.במידה וזה עובד תבדוק אם ניתן לגשת באמצעות טלנט לפורט של המשחק במחשב השני (כשהמשחק מופעל כמובן)
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר לבדוק פינג אאתה מתככון פשוט לעשות cmd->ping www.walla.co.il ?דבר ששני:המשפט השני לא מובן ללי , איך אני בודק עם אני יכול לגשת באמצעות טלנט לפורט..?מי אמור לבדוק את זה אני או הHOST?מה זה בכלל ?
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר איך אני יודע איזה IP לרשום בPING? איפה אני יודע מהIP הנכון לבדוק?דבר שני איזה IP וPORT אני צריך לרשום בTELNET?איך אני מגלה את הערכים האלה על המחשב שלי..סליחה על הבורות
פורסם 2010 במאי 415 שנים אתה צריך לרשום את הערכים של שרת המשחק.הכתובת IP שאתה מנסה להתחבר אליה, והפורט שאתה מנסה להתחבר אליו.
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר אנחנו משחקים דרך HAMACHI..אז צריך לבדוק את הפינג עם הIP של הHAMACHI? והקטע עם הPORT אין פורט...יש אייפי...אז מאיפה נביא פורט? עוד דבר אני חייב לציין שלפני הפירמוט שעשיתי לפני יומיים היה לי ראוטר עם הגדרות זהות..
פורסם 2010 במאי 415 שנים לא יודע מה זה המאצי. אבל אם זה הIP שאתה מכניס במשחק, אז כן תבדוק מולו.ובעניין הפרמוט, אתה מקבל את אותה כתובת IP פנימית כמו שלפני הפרמוט?
פורסם 2010 במאי 415 שנים מחבר אני קצת מתבלבל איתך הקטע של הIP עם אתה מתכוון לIP של המחשב של האינטנרט או מה..אני יסביר טיפה:HAMACHI זו תוכנה רשת שנודעה לאנשים בעלי ראוטר שיוכלו לפתוח משחק ולשחק...לכל אחד בHAMACHI יש את הIP שלו וברגע ששני אנשים רוצים לשחק הם נכנסים לחדר בHAMACHI אחד עושה HOST במשחק עצמו והשני עושה JOIN עם הIP בHAMACHI של הבחור שעשה HOST.זה מה שעשינו לפני זה, הכתובות לא השתנו..
פורסם 2010 במאי 415 שנים לא מכיר, אבל בכל מקרה. המחשב שלך מקבל IP פנימי ברשת הביתית של הנתב.בדרך כלל מסוג 10.0.0. או 192.168...אתה צריך להכנס לממשק של הנתב ולראות אם פורטים שהפנת באמת מופנים למחשב שלך ולא לאיזה כתובת לא מוגדרת שהייתה לפני הפרמוט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.