עבור לתוכן

האם I5 750 הוא עדיין מעבד האינטל הכי משתלם לצורכי O.C ,גיימינג כבד,עריכת וידיאו

Featured Replies

פורסם

בקרוב אני מרכיב מערכת חדשה שתהיה מבוססת על מעבד אינטל.

(יש לי אישית ,הרבה שנים גם מערכת AMD ואני מבסוט, אולם למפרט הספציפי הזה דרוש מעבד אינטל בלבד)

השאלה אם לצורכי O.C ,גיימינג ועריכת וידיאו עדיף לשלם כחצי אלף שקלים יותר עבור מעבד

כמו I7 860 ואולי אפילו להתאמץ וללכת על I7920 ?

הערה:

ב-"עריכת וידיאו " הכוונה היא להמרות פורמטים וחיתוך קטעי וידיאו (להסרת פרסומות ).

(כמה מאות שקלים לפה או לשם ,לא משחקים אצלי תפקיד במידה ומדובר בשיפור ביצועים מורגש)

פורסם

כן, הוא הכי משתלם. כמובן שאם אתה רוצה משהו חזק יותר אתה מוזמן לדחוף את היד עמוק יותר לכיס (לאזור שבו הביצועים טובים יותר אבל התמורה לכסף באופן יחסי קטנה יותר).

פורסם

לא עדיף לקחת I5 661 שבא עם 3.33GHZ ועולה כמעט אותו מחיר ?

אומנם יש בו חצי CACHE אבל הוא 32NM לעומת 45NM של ה750 והוא מתחמם פחות וצורך פחות חשמל, מה שאולי יאפשר OC טוב.

חיפשתי קצת באינטרנט אבל נראה שאין מספיק בנצ'ים של I5 וקשה להשוות בין הדגמים ועם הI7.

פורסם

תשובה לשאלה שבכותרת: הוא מעולם לא היה הכי משתלם כך שבבסיס השאלה ישנה טעות. כל מקרה לגופו.

פורסם
  • מחבר

לא עדיף לקחת I5 661 שבא עם 3.33GHZ ועולה כמעט אותו מחיר ?

אומנם יש בו חצי CACHE אבל הוא 32NM לעומת 45NM של ה750 והוא מתחמם פחות וצורך פחות חשמל, מה שאולי יאפשר OC טוב.

חיפשתי קצת באינטרנט אבל נראה שאין מספיק בנצ'ים של I5 וקשה להשוות בין הדגמים ועם הI7.

אתה שוכח שבמשחקים כבדים שיוצאים לאחרונה עניין ה-QUAD כבר מנוצל היטב ובצורה מורגשת.

כך שתכלס אם תקח את 2 המעבדים 750 ,661 ותמהיר אותם למקסימום האפשרי,

אז באופן יחסי אתה אומנם תקבל OC יותר גבוהה עם 661 אולם השיפור המעשי שתקבל בביצועים

לא מתקרב אפילו לשיפור בביצועים שיתנו לך 2 הליבות הנוספות של ה-750 .

(זאת כמובן בישומים שיודעים לנצל ריבוי ליבות כמו משחקים החדשים ותוכנות עריכת וידיאו)

פורסם

מתי הם יוציאו מעבדי 4 ליבות ב32NM ?

פורסם

sandy bridge

2011

פורסם

נראה שזה עיכוב מכוון.

אם הם יכולים להוציא מעבדי 2 ליבות מה מפריע להם לשים שניים כאלה ביחד כמו שעשו בסדרות קודמות.

זאת התקופה הכי מוזרה במפת המעבדים.

כמו שכתבו באיזה REVIEW באינטרנט, זאת הפעם הראשונה שאינטל מבטלת יצור בסדרות, של מעבדים מהדגמים העליונים במקום מהנמוכים.

פורסם
  • מחבר

נראה שזה עיכוב מכוון.

אם הם יכולים להוציא מעבדי 2 ליבות מה מפריע להם לשים שניים כאלה ביחד כמו שעשו בסדרות קודמות.

זאת התקופה הכי מוזרה במפת המעבדים.

כמו שכתבו באיזה REVIEW באינטרנט, זאת הפעם הראשונה שאינטל מבטלת יצור בסדרות, של מעבדים מהדגמים העליונים במקום מהנמוכים.

זה אכן כך לצערי ,

הסיבה לכך היא שנכון לעכשיו אין לה ממש תחרות אמיתית במעבדי ה-HIGH END

ולכן היא יכולה לצפצף על הלקוחות :bash:

אני מחזיק אצבעות ל-AMD שהם יסגרו במהרה את הפער הטכנולוגי ויחזרו להוביל כמו שהיה כמה שנים קודם.

פורסם

אני גם מעוניין במעבד הנ"ל.

השאלה האם בקרוב אינטל צפוייה להודיע על איזה קיצות מחירים? זה לא קורה תמיד באיזור מאי?

פורסם

אף אחד לא נביא. אבל לא, לא ידוע על ירידת מחירים בקרוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים