פורסם 2010 במאי 315 שנים שלום רב,האם אפשר לשמן את המאוורר ע"י שמן סויה או על ידי שמן טיגון אחר???ובמה זה שונה משמן מכונות?תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2010 במאי 315 שנים תורה של שמן זה מדע.בשמן של טיגון עושים ציפס.גם WD40 זה לא שמן.תיקנה בכמה שקלים שמן שזה התפקיד שלו.למשל[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 במאי 315 שנים מחבר אבל אני יכול להשתמש לא?אבא שלי טכנאי מכונות והוא אמר שיכולים להשתמש בשמן רגיל של טיגון.האם זה נכון?מה הבדלים?
פורסם 2010 במאי 315 שנים תיאורטית אפשר..אבל אני בספק לגבי העמידות ויעילות שלו..שכן המייסב בנוי בצורה שונה..החום וכו..
פורסם 2010 במאי 315 שנים מחבר נראה לי שצריך להחליף את השמן טיגון בתדירות פי שתים מהחלפת שמן רגיל של מכונות.אני הנסה להשיג,אבל בעיקרון אפשר?
פורסם 2010 במאי 315 שנים אני לא מבין בדיוק מה אתה מחפש ? אפשר לשמן את זה עם כל שמן כלשהו...יתאים ? ממש לא..
פורסם 2010 במאי 315 שנים חלילה וחס, עבור מיסביי המאוורר יש להישתמש בשמן מיוחד למייסבים שקונים בכל חנות גדולה של כללי עבודה , כמו שזר, או לחלופין בחומר לניקויי מגעיי אלקטרוניקה עם שמן , לא הסוג שמתיבש מהר , אני לדוגמא מישתמש עם הספריי לניקויי מגעים המשומן,
פורסם 2010 במאי 315 שנים מחבר אהה תודה רוני הבנתי עכשיו-זה המידע שרציתי לדעת .אני הנסה להשיג שמן מכונות.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.