פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים ATI RAGE יעבוד על GIGABYTE 8SQ800???רק מי שיודע בוודאות שיגיד!!!דחוף רצח!תודה
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר תודה אחי...אבל שאלתי אז זה כי אני לא יודע אם בלוח שציינתי יש תמיכה בAGP2....
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים למיטב זכרוני ה RAGE הוא כרטיס ישן שעובד ב AGP X 2 ובמתח של 3.3 וולט ולא 1.5 וולט, ולכן לא יתמך ע"י לוחות מודרניים.בלוחות ה NFORCE2 יש נורית שמתריעה על הכנסת כרטיס לא נתמך כך שהמערכת לא תדלק על מנת למנוע נזק. לא יודע ספציפית לגבי הלוח שלך.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר אוקיי ביררתי ואין תמיכה...זה עדיין יעבוד?RK לא הבנתי מה אתה אומר...
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אני חושב שמה שאתה מתכוון זה שיש תמיכה בAGP "גדול" יותר, חדש יותר ואז האם זה יעבוד כי RAGE עובד בAGP X2.הוא יעבוד, לא תהיה בעיה, יש תמיכה לאחור בAGPיים חדשים.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים לא נכון, לא בטוח שהוא בכלל יצליח להכנס לחריץ. קרא את החוברת של הלוח אם ואם כתוב שם לא להכניס כרטיסי AGP 2X אז בשום אופן אל תכניס.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אני לא יודע באיזה וולטאז הוא עובד אבל נדמה לי שיש תמיכה לאחור בדברים האלה(חוץ משינויים פיזיים שנעשו), אם הוא נכנס לסלוט של הAGP לדעתי הוא יעבוד (בAGP X2 )נ.ב.התכוונתי שנגיד הRAGE הוא AGP1 בלוח חדש הוא יעבוד בAGP1 ולא יותר אבל הוא יעבודעריכה: יש הרבה סוגים של RAGE, יש לך סוג ספיציפי?
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אני מקווה שאתה צוחק... בכלל מכל ההודעות שלך נראה שלא ביקרת אף פעם ב חוקי הפורום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.