עבור לתוכן

שלום, מטלבט בין 2 מפרטים שהיכנתי אפשר עזרה?

Featured Replies

פורסם

אז בגדול המחשב מיועד למשחקים כבדים וסרטי HD

לא מתוכנן oc , המחשב יתחבר לטלויזיה 37 אינץ Full HD

ההתלבטות שלי היא ככה : התקציב שלי עומד על 5,000 ש"ח, ויש לי 2 מפרטים אחד שהעלות שלו היא 4,900 ואחד שחורג ב 300 ש"ח אבל בו יש חומרה שקשה לי לוותר עליה (לוח אם זכרונות ומארז)

מה אתם מציעים לי לעשות? האם החומרה שבחרתי טובה מספיק? מוגזמת?

צריך את עזרתכם, תודה לכל מי שיגיב :)

מפרט 1 :

mnlojymddehw.jpg

מפרט 2 :

mljhqhydnd2n.jpg

פורסם

ספק הכוח בשני המפרטים מוגזם, הזכרונות לא אידיאליים ואפשר לחסוך קצת במארזים. לא ענית גם על השאלות שבכללי הפורום, אז אני מניח שהחלקים שבחרת מתאימים לדרישות שלך מהמחשב, ורק ניסיתי לבנות לך מפרט שייתן לך את מה שניסית להשיג במפרטים שלך מבחינת מחיר ופיצ'רים.

הרכבתי לך מפרט שנותן לך זכרונות במתח סטנדרטי עם לוח אם שתומך ב-usb3, זה כמובן מפרט לדוגמא, נועד בעיקר בשביל לתת לך כיוון בנוגע לחלקים. יכול להיות שתוכל למצוא עיסקה יותר טובה במקום אחר.

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1028

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-H55M-USB3 ₪631

זיכרון:

[..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL7 - GOLD : OCZ3G10664GK ₪509

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1491

צורב DVD:

[..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125

מארז:

[..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪299

ספק כוח:

[..] SEASONIC S12II 520W BRONZE - RETAIL ₪362

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ₪136

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ₪427

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0

מחיר סופי: ₪5008

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

פורסם

פותח הדיון, המפרט הראשון שהבאת בסדר גמור, אם כי אפשר כמו ש silencer אמר לחסוך עוד קצת ע"י הורדת הספק לאיזור ה 500W .

הביצועים בשני המפרטים שהבאת ובמפרט השלישי שקיבלת זהים. הבדל בזיכרונות אתה לא תרגיש, ותמיד אפשר להוסיף אח"כ כרטיס הרחבה ל USB3.

כרגע זה ממש לא קריטי.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אני מאמין שעל השאלות של הפורום עניתי לגבי הצרכים של המחשב שלי, ובניתי מחשב לפי הציפיות שלי למחשב טוב ולפי ה "ידע" שיש לי,

כמובן שאני חושב שיש פה אנשים שמבינים יותר ו\או שיש להם מה לחדש לי.

לגבי המפרט ש Silencer הביא יש לי כמה שאלות,

1: האם הלוח הזה טוב לתווך הארוך?

2: האם ספק 500 באמת יספיק לכל המערכת?

3: המארז מספיק מאוורר ומרווח בשביל הכרטיס מסך? היבנתי שהוא די גדול

4: אם הייתי מבקש לבנות מפרט לגיימינק בחיר של עד 5,000 מה היית בונה ומאיזה חנות היית ממליץ לי לקנות?

פורסם

אוקי, אני מאמין שעל השאלות של הפורום עניתי לגבי הצרכים של המחשב שלי, ובניתי מחשב לפי הציפיות שלי למחשב טוב ולפי ה "ידע" שיש לי,

כמובן שאני חושב שיש פה אנשים שמבינים יותר ו\או שיש להם מה לחדש לי.

לגבי המפרט ש Silencer הביא יש לי כמה שאלות,

1: האם הלוח הזה טוב לתווך הארוך? מה הכוונה "טוב לטווח ארוך"? כל הלוחות כאן למעלה טובים לאותו טווח מכיוון שהתושבות זהות והפיצ'רים דומים מאוד למעט USB3 שתמיד אפשר להוסיף אח"כ.

2: האם ספק 500 באמת יספיק לכל המערכת? ספק 500W איכותי יספיק

3: המארז מספיק מאוורר ומרווח בשביל הכרטיס מסך? היבנתי שהוא די גדול המארז מספיק מרווח, הוא מקורר טוב אם כי במקרה של האנטק 300 הייתי מוסיף עוד מאוורר 120MM בצד

4: אם הייתי מבקש לבנות מפרט לגיימינק בחיר של עד 5,000 מה היית בונה ומאיזה חנות היית ממליץ לי לקנות? תוסיף מאוורר 120MM למפרט של silencer ואתה מסודר. מאיזה חנות תלוי איפה אתה גר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים