עבור לתוכן

כמה הורים יכולים להיות מטומטמים ?!

Featured Replies

פורסם

בן 15, נשא איידס ללא ידיעתו, ככה נולד, מקיים יחסים, וההורים עדיין מסתירים ממנו את המידע הרפואי.

זה פשוט לא יאומן :facepalm:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3883573,00.html

פורסם

זה דילמה לא קלה

פורסם

^^^

לספר לילד שיש לו איידס ואולי לגרום לו לקשיים נפשיים כאלה ואחרים - כאילו שילדים כאלה מפגרים. הוא בן 15 ומקבל טיפול תרופתי כל הזמן.

אם הוא לא יודע שזה איידס, הוא לפחות יודע שהוא חולה במשהו.

לעומת זאת,

אם לא תספר לו, יש חשש להדבקה של אנשים אחרים בנגיף.

אני לא רואה את הדילמה כאן.

ו-almonime,

ברור שהם הורים מפגרים

אם הם לא היו מפגרים, לא היה להם ילד נשא איידס...

פורסם

הממממממ

בעיות נפשיות --- התפשטות של מחלה קטלנית

דילמה קשה :nixweiss:

פורסם
  • מחבר
זה דילמה לא קלה

איפה פה בדיוק הדילמה ? הריי הם לא נמצאים באי בודד ויש לילד אינטראקצייה עם כלל האנשים.

ואני לא מדבר רק על סקס. מה אם הוא יהיה מעורב בתאונה ? יחתך באיזה טיול ? ילך מכות וישפריץ דם מאגרוף לפנים ?

מה עדיף, שיחיה עם הידיעה, כמה שהיא מעיקה ויתמודד וילמד לחיות, או שידביק אנשים ללא ידיעתו בכל סיטואצייה אפשרית ?

פורסם

אני ראיתי פעם סרט על זה - איזה מישהו בארה"ב שידע שהוא נשא הדביק שתי בחורות והן מתו מהמחלה והוא נכנס לכלא לכל החיים על רצח ומה שנקרא assault with a deadly weapon .

אני לא מבין מה הדילמה פה אנשים שנושאים את הנגיף נמצאים במצב של "מערכת חיסונית מחלשת" ואם המספר הלא נכון עולה בגורל הם מתים. :screwy:

פורסם

איפה פה בדיוק הדילמה ? הריי הם לא נמצאים באי בודד ויש לילד אינטראקצייה עם כלל האנשים.

ואני לא מדבר רק על סקס. מה אם הוא יהיה מעורב בתאונה ? יחתך באיזה טיול ? ילך מכות וישפריץ דם מאגרוף לפנים ?

מה עדיף, שיחיה עם הידיעה, כמה שהיא מעיקה ויתמודד וילמד לחיות, או שידביק אנשים ללא ידיעתו בכל סיטואצייה אפשרית ?

גם אם הוא יחתך באיזשהו טיול, הדם שלו צריך לבוא במגע עם דם בחתך של מישהו אחר, ומה לעזאזל הסיכוי שזה יקרה? ומאגרוף ישפריץ דם? אז מה? גם אם מישהו יבלע את הדם, קנה המזון שלך בגוף לא מחובר ולא מגיע במגע עם מערכת הדם, ולכן לא תידבק.

מעבר לכך, אדם עם HIV לרוב לא יקבל כדורים עד שיתפרץ אצלו המחלה הידועה - AIDS. אל תשכח שלוקחים במחלה הזאת קוקטייל - בין 15 ל-20 תרופות ביום, ככה שהוא מזמן היה יודע אם היה לוקח.

מעבר לעניין הזה - כנראה שההורים הם מאיזשהי משפחה דתית ולא רוצים שהשם יפגע..

פורסם

אני מניח שאחרי שהכתבה פורסמה הוא כבר יודע...

פורסם

אני בעד להכניס את ההורים לכלא על הזנחת קטין ורשלנות פלילית.

פורסם

אני בעד להכניס את ההורים לכלא על הזנחת קטין ורשלנות פלילית.

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים