פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אם אתה רוצה לעשות אוברקלוקינג, אתה חייב לבטל את האופציה הזאת שכן מה שהיא עושה זה תמיד להפעיל את המעבד עפ"י הגדרות ברירת המחדל שלו, ללא קשר למה שהגדרת בביוס.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר ומה התפקיד של האופציה ? (אל תגיד לי שהתפקיד שלה זה להפעיל את המעבד על ברירת המחדל שלו...)
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר חח לא התכוונתי "אל תגיד" כמו שאתה חושב ... זה כמו "רק אל תגיד לי ש..." (בפליאה)איזו אופציה דפוקה ...
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אני די בטוח שהאופצייה הזו ב Enabled אצלי וכמו שאתה רואה... אני באוברקלוק...
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אוקי, נרגילה צודק, אני טעיתי בצורה חלקית.העקרון הכללי שהסברתי הוא נכון, אבל מצבי הפעולה שתיארתי הם לא נכונים.CPU InterfaceTwo options are available: Disabled -> Enabled. The default setting is Disabled. When set to Disabled, the system uses the most stable CPU/FSB parameters. If you choose Enabled, the system will use overclocked CPU/FSB parameters.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר יופי טופי the system will use overclocked CPU/FSB parameters המערכת תשתמש בMHZ שהועלו (בין אם זה לFSB ובין אם זה לCPU) ?
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים זה הזמן לבקר בפורומים של AMDB וNFORCEHQ , השאלה הזאת נשאלת שם פק"ל כל כמה עמודים , אף אחד לא יודע בדיוק מדעי מה כל הפרמטרים שמופעלים , אבל הרבה אנשים מקבלים תוצאות גבוהות יותר במבחני ביצועים כשאופצייה זאת דלוקה. והיא לא משפיעה על שום אפשרויות אוברקלוק או משנה מהירות של באס או מעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.