פורסם 2010 במאי 215 שנים שלוםהתלבטתי אם לפתוח כאן או בפורום "תוכנה"אז אני מתנצלת מראש אם זה לא במקום הנכון...יש לי את הממיר הדיגיטלי של ה-5 ערוצים (DVB-T) של APEXאפשר להקליט ממנו על גבי דיסק או קי ..ניסיתי לפתוח את ההקלטות במחשב בעזרת WMP וVLC שבדרך כלל פותחות כל קובץוהתקנתי את חבילת הקודקים המעודכנת ולא כל כך עזרלפני כמה ימים התקנתי את הנגן GOM playerולהפתעתי חלה התקדמות -הצלחתי לראות רק תמונה - ללא קולהסרטונים הם בפורמט TSבחוברת של הממיר כתוב שמפענח הוידאו הוא - MPEG-2/H.264 והאודיו- AAC/PCMמישהו יודע מה עושים?
פורסם 2010 במאי 415 שנים שלוםהתלבטתי אם לפתוח כאן או בפורום "תוכנה"אז אני מתנצלת מראש אם זה לא במקום הנכון...יש לי את הממיר הדיגיטלי של ה-5 ערוצים (DVB-T) של APEXאפשר להקליט ממנו על גבי דיסק או קי ..ניסיתי לפתוח את ההקלטות במחשב בעזרת WMP וVLC שבדרך כלל פותחות כל קובץוהתקנתי את חבילת הקודקים המעודכנת ולא כל כך עזרלפני כמה ימים התקנתי את הנגן GOM playerולהפתעתי חלה התקדמות -הצלחתי לראות רק תמונה - ללא קולהסרטונים הם בפורמט TSבחוברת של הממיר כתוב שמפענח הוידאו הוא - MPEG-2/H.264 והאודיו- AAC/PCMמישהו יודע מה עושים? ניתקלתי באותה בעייה.כל עניין ההקלטה הוא יותר גימיק מאשר משהו מעשי.זאת הסיבה שהחזרתי את הממיר.אגב,רכשתי את אחד הממירים הטובים בשוק דגם 630 של קונקה.זאת בעייה אוניברסלית בכל הממירים הללו.הדרך היחידה להקליט באמת היא באמצעות הוצאת סיגנל הוידיאו האנלוגי למכשיר VCR או לתוך כרטיס TV במחשב או משהו דומה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.