עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

בעיה חמורה מאוד ב-XP

Featured Replies

פורסם

היי,

אתמול בלילה החליט ה-XP שלי לא לעלות בשום מצב - לא רגיל, לא ב-Safe Mode וגם לא ב-"Last good known configurations" - התבאסתי לאללה והלכתי לישון. היום בבוקר ניסיתי לפעול בכל מיני שיטות. תחילה נכנסתי ל-Repair Console של XP וניסיתי לתקן את הבוט וגם את המאסטר בוט (fixboot,fixmbr) שניהם לא עזרו. חיפשתי ב-Listsvc דברים חשודים והדבר היחיד שנתקלטי בו היה איזשהו Codec, נזכרתי שהדבר האחרון שעשיתי במחשב לפני שהוא פתאום לא עבד היה התקנה ומחיקה של כל מיני Codecs במטרה להפעיל סרט מסוים. ביטלתי את אותו שירות אבל XP עדיין לא עולה. האמת אני לא יודע מה לעשות ואני מאוד לא רוצה לפרמט. מישהו יודע מה הבעיה?

פרטים נוספים:

*שאני אומר לא עולה, זה אומר שאפילו הלוגו של XP לא עולה (מה שהוביל אותי לכך שאולי הבעיה נמצאת ב-ntoskrnl אבל החלפה של הקובץ גם לא פתרה את הבעיה).

*יש בידי XP SP1 PRO .

*אני כרגע על ה-ME שלי.

פורסם

כשאתה אומר "לא עולה" למה אתה מתכוון?

לאיזה שלב הוא מגיע? האם הוא נותן הודעת שגיאה? מה בדיוק קורה שם?

פורסם

פרטים נוספים:

*שאני אומר לא עולה, זה אומר שאפילו הלוגו של XP לא עולה

זה אומר לך איפה זה נתקע...

אני חושב שהפתרון פה הוא להתקין מחדש מערכת הפעלה...

מומלץ שתפרמט את הכונן לפני, אבל תגבה את המידע שיש לך באמצעות הוינדוס שיש לך כרגע

פורסם

הבנתי שהלוגו של XP לא עולה.

אבל לא שאלתי מה לא מגיע אחרי שהמחשב נתקע.

שאלתי מה קורה ברגע שהוא נתקע ומפסיק לעלות.

בד"כ, יש הודעת שגיאה כלשהי. ובכלל, קורים הרבה דברים לפני הלוגו של אקס-פי, ולכן יש הרבה שלבים בהם המחשב יכול להיתקע. זה שהוא אומר שהלוגו לא מגיע לא נותן הרבה, כי אי אפשר לדעת בדיוק באיזה שלב לפני הלוגו המחשב נתקע.

ואם הוא סתם מפסיק לעבוד בלי שום הודעת שגיאה, יותר סביר להניח שזאת בעיית חומרה, ולכן פירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס לא יעזור.

בגלל זה גם שאלתי:

מה בדיוק קורה שם?

אם תוכל לתאר בדיוק את הסדר של הדברים שקורים מהרגע שאתה לוחץ על כפתור ההדלקה במארז ועד הרגע שהמחשב מפסיק לעבוד, זה יהיה הכי טוב. זה כולל את כל מה שאתה רואה על המסך עד הרגע האחרון.

פורסם

Starting System Restore Tool from Command Prompt

Start your computer to Safe Mode with Command Prompt. 1

NOTE: You must log on as the administrator or a user that has administrator rights.

At the command prompt, type %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe, and then press ENTER. 2

Follow the instructions on the screen to begin restoring your computer to a previous, functional state 3 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.