פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אז טוב חשבתי על 2 מאווררים למארז 1 של vantec 80mm ושני Generic 60mm(להוציא אויר) ו עוד 2 יש לי עכשיו רגילים מכניסים אויר מהצד.Vantec Iceberq ל זיכרונותלכרטיס מסך Zalman ZM80C-HPו מעבד CoolerMaster KI4-7H52A אם יש חלקים עדיפים וזולים יותר אשמח לשמוע כי ניראה לי שעברתי את התקציב אבל חפיף
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים תן לנו את הפרטים של המחשב שלך איזה תקציב אתה מוכן להוציא ואיזה סוגי קירור אתה רוצהלמשל מאוורר עם לדים בלי לדים חזקים מהירים יקרים וכו'..תפרט יותר שנוכל לעזור לך..
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר המפרט הוא 2.4 ht9800np2x256 kingmax bgamsi neoשהמאווררים יהיו חזקים ולא יותר מידי רעשניםהתקציב הוא בערך 400+-
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים המפרט הוא 2.4 ht9800np2x256 kingmax bgamsi neoשהמאווררים יהיו חזקים ולא יותר מידי רעשניםהתקציב הוא בערך 400+-ht 2.4אני לא מכיר כזה דבר..מה המשפט השלם??ולא אמרת אם אתה רוצה מאווררים על לדים או בלי לדים אבל עם לדים יש בפנדה 80 מילמטר איכותייםהינה תעיין בדף הזה..http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=140&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=LED&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12ואם אתה רוצה יותר אוצמתיים בלי לדים יש כמה סוגים..תעיין בדפים..ותחפש יותר פרטים כי פנדה לא רושמים הרבה..בקשר למעבד אם אתה רוצה מאוורר אני ממליץ לך עלhttp://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_139_611יש שם אחד של P4 ואחד של AMD...אני ממליץ בחום רב על זה כמאוורר טוב בשביל מעבד!לזכרונות אין הרבה אופציות זה קולה חיכחת מתכת נראה לי ככה שרק כדאי לקנות מחברה מוקרת כמו למשל וונטק או TTלכרטיס מסך אני לא ממש יודע מה להמליץ לך כי אין לי הרבה מידע בנושא הזה..אני מקווה שעזרתי פה ושם בהצלחה!
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים ht 2.4אני לא מכיר כזה דבר..מה המשפט השלם??אתה יודע מה זה פשוט לא הבנת ...זה המעבד של אינטל ם ה 800FSB (מוכר לך?)HT זו הטכנולוגיה שנוספה לו המדמה את העבודה במחשב עם 2 מעבדים .
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים למה להחליף את הקירור של המעבד? הוא מצויין...במידה ואתה מתעקש בכל זאת אז: Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 בכ-170 ש"ח.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אתה יודע מה זה פשוט לא הבנת ...זה המעבד של אינטל ם ה 800FSB (מוכר לך?)HT זו הטכנולוגיה שנוספה לו המדמה את העבודה במחשב עם 2 מעבדים .אה חחח... אז תגיד אני לא מבין בדברים האלה כל כך טוב עדיין..חיחי..אחלה מעבד ואני בטוח שבא איתו מאוורר טוב..ולmentallyאני לא מתעקש על כלום פשוט הצעתי לו על קירור טוב למעבד..מכיוון שלא הבנתי איזה סוג מעבד זה..ולא ידעתי איזה קירור בא איתו..אבל את השיקולים על קירור החדש...צריך לעשותinternal..יום טוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.