עבור לתוכן

המלצה לזכרונות DDR3 2000 במתח 1.5V

Featured Replies

פורסם

בקרוב אני קונה מחשב חדש, הלוח יהיה Gigabyte GA-P55A UD3 INTEL P55 והמתח של הזכרונות צריך להיות 1.5V לפי מה שרשום באתר.

חיפשתי מצאתי זכרונות של A-DATA דגם 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9-9-24, הבעיה שהם עובדים ב-1.6V-1.8V. לצערי הזכרונות היו מתאימים גם מבחינת המחיר..

יש למישהו המלצה לזכרונות אחרים במחיר של עד 700 שקל?

מדובר על מחשב שמיועד למשחקים בעיקר.

פורסם

בשביל מה 2000? קח 1333-1600. אתה יכול למצוא בקלות כמעט בכל חנות במחיר ממש זול.

וההמלצה היא עד 1.65V, כך שלא חובה 1.5V.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

באתר של Gigabyte ראיתי את השורה הזאת:

4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory

לפי זה הבנתי שהתמיכה של כל סלוט זה 1.5V ורצוי לא לשים זכרון בעל מתח גבוה יותר. לא הבנתי נכון?

פורסם

אז מה? ב-DDR2 זה 1.8V ואפשר להתקין זיכרונות במתח 2.2V.

1.5V הוא הסטנדרט, זו לא מגבלה. 1.65V זה המקסימום שאינטל ממליצה בארכיטקטורת המעבדים החדשים שכן בקר הזיכרון מובנה בהם.

פורסם
  • מחבר

אז אם אני מבין נכון, לא תיהיה בעיה לקחת זכרונות במתח במתח של 1.6V (אך כן תיתכן בעיה במתח 1.8 - כי 1.65 זו המגבלה של אינטל) והלוח שציינתי יעבוד ללא בעיות ובתאימות טובה ?

מתנצל על החפירה. אני רק רוצה להיות בטוח ושהכל יעבוד בתאימות מקסימלית :)

את הזכרונות שציינתי אני יכול להביא ב 700 שקל, שזה לא יקר כל כך במהירות הזאת לדעתי.

פורסם

השיפור בביצועים ביחס למהירות הזיכרון הוא זניח , זיכרון במהירות 1333 יעשה בדיוק את אותה העבודה , הדבר היחיד שמהירות הזיכרון כן נכנסת למשחק היא במידה ותבצע OC גבוהה ביותר , בכל מקרה הנה משהו במחיר קרוב ...

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=654

בעיקרון תוספת של 60 ש"ח זה לא הרבה אבל בכל מקרה היא מיותרת , 1600 זה מעל ומעבר ...

פורסם
  • מחבר

תודה לשניכם :xyxthumbs:

אין ספק שכרגע מהירות כזאת אולי קצת מיותרת. השאלה מה יהיה בעוד 3-4 שנים, אולי יהיה צורך במהירות כזאת והוא ייתן דחיפה למחשב, זה השיקול המרכזי.

פורסם

זה לא ישחק שום תפקיד , בייחוד לא בעוד 3-4 שנים , אז כבר יהיה DDR5 ;)

ה 1600 לא יגביל אותך ב OC כך שאם המחשב יתיישן ותרצה להאיף אותו , ההבדל בין 1600-2000 הוא לא הבעיה ...

פורסם
  • מחבר

תודה :xyxthumbs:

מה בעקרון עדיף יותר - ה ADATA או ה G.SKILL, או שאין הבדלי איכות והם אותה רמה?

פורסם

אין הבדל בין היצרנים. יש הבדלים בין המוצרים הספציפיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים