פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=27אתה יכול למצוא עוד ב www.voodoofiles.com
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אם יש לך XP , הדרייבר הזה יהיה מצויין .הדרייבר הטוב ביותר ל 98 הוא זה .(נכון שנראה שגם הדרייבר ל 98 הוא של XP , אבל תסמוך עלי בעניין הזה .)כמו-כן , מומלץ לעדכן את הביוס של הכרטיס , תחפש אחד שמתאים בדיוק לגרסה שלך ותעשה פלאש לכרטיס .
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר זה לא עובד לקראת סוף ההתקנה זה כותב שיש בעיה באיזה משהו ויוצא מן ההתקנה כאילו זה התקין עושה רסטארט וחוזר לחלונות ולא עובד זה חלונות 98 ,ניסיץי את שניי סוגיי הדריבוריים
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים ידוע , הוא מחפש קובץ בשם Newdev .צרפתי אותו . תשנה את שם הקובץ ל newdev.exe ותעשה לו Extract .לאחר מכן תתקין את ההתקנה הזאת .
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר אפשר קישור ישיר בבקשהאיך אני בידיוק משנה את זה ל EXE ואיפה אני תוקע את הקובץ הזה ?
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים עושה לו Rename ל newdev.exe מפעיל אותו ועושה לו Unzip לספרייה שהוא יראה לך שם .הבאתי קישורים ישירים להכל .
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר לאיזה תקייה אני לא מבין עשיתי לו UNZIP ושיניתי אותו מ DLL ל EXE מה עכשיו .,? והקישור לא עובד זה מביא אותי לדף הבית של VOODOOFILES
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים דף הדריבר . לבחור את המירור השני .צריך לעשות לו Unzip לתוך C:\windows\system .
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים מחבר עשיתי את זה , זה מתקין עד הסוף ואז הוא כותב שזה פועל רק בחלונות ME או/ו 2K
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים OK , אם כך אז הוא התקין ..פאק בדרייברים של האנדרגראונד הזה , אבל ההתקנה הצליחה כעיקרון .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.