עבור לתוכן

רוצה לקנות Z5500 - מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

יש לי כרגע מערכת 2.1, Z4 של לוג'יטק, שממנה אני מאוד מרוצה. היא משרתת סלון קטן עם טלויזיית LCD 30 אינץ', ואני מחבר אותה ללאפטופ שלי (HP DV3) ואת הלאפטופ לטלויזיה. עיקר השימוש הוא לצפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. כעת אני מעוניין להשתדרג ל-Z5500. אודה לכם אם תוכלו לסייע לי במענה על מספר שאלות בנושא:

1. האם אלה עדיין נחשבים ה-5.1 הכי טובים שאפשר לקנות באזור המחיר שלהם?

2. ע"פ זאפ, המחיר הנמוך ביותר בארץ הוא 2519 ש"ח. מישהו מכיר יותר נמוך חדש מהחנות?

3. האם שווה להשקיע כסף בכבלים מלבד אלה שמגיעים עם הרמקולים?

4. בלאפטופ יש כרטיס קול און-בורד סטנדרטי. האם שווה להשקיע בכרטיס קול חיצוני נוסף? עד כמה תשתלם השקעה שכזו? 2500 שקל זה כבר הרבה מאוד כסף בשבילי להוציא על מערכת, כך שאני צריך לדעת אם זו השקעה חשובה במיוחד במקרה הזה... לציין שאני לא מתכוון לפוצץ את החדר - אני בעליית גג מעץ עם תהודה גדולה בשכונה שקטה - לא צריך עוצמה מטורפת...

5. מישהו פה בעלים של המערכת ויכול לתת המלצות נוספות מניסיונו לגבי השימוש בה?

6. כל מני אודיופילים בחו"ל התלוננו שהמערכת לא מספיק טובה לדעתם לשמיעת מוסיקה - האם כך הדבר? לציין שאני שומע המון סוגים של מוסיקה - רוק, פופ, קלאסי, אינדי... לא נדבק למשהו ספציפי. יותר מודרני ופחות קלאסי בכל אופן. דיברו בעיקר על המיד-ריינג', כאשר חלק חושבים שהחולשה בעניין הזה יכולה להיות מתוקנת ע"י תוכנות מתאימות - למישהו יש המלצות מה עושים בעניין?

7. קראתי שאין לסאב הגנה מנזקי מגנטיות, ואנשים ממליצים להרחיק אותו מהמחשב - על מה מדובר בדיוק?

8. השתמשתי עד היום בAC3 CONFIG כדי להעלות את הווליום הכללי לסרטים עם ווליום חלש. המלצות לשינוי הגדרות עם התוכנה הזאת עם הרמקולים האלה?

תודה רבה מראש לכולם על הסיוע! :xyxthumbs:

פורסם

זאת המערכת הכי משתלמת בטווח המחיר שלה, יחסית לאיכות שלה.

המחיר נע סביב ה2400~ אם תחפש ממש טוב תוכל לחסוך עוד כמה שקלים בחנות אחרת. עצה שלי, אם אתה כבר משקיע סכום כזה של כסף אז העדיפות שלך זה לקנות בחנות טובה שתתן לך שירות ואחריות כמו שצריך, גם אם זה על חשבון המחיר.

לגבי 6- אני יכול להבין למה הם טוענים את זה. אתה קונה מערכת עם 6 רמקולים סטליטים. איזה אודיופיל שמכבד את עצמו יגיד שהוא נהנה לשמוע מוזיקה עם הנתון הזה? מיד ריינג' זה הצד החלש, אבל עם יתרון של גודל. הרמקולים קטנים וחוסכים מקום. לאנשים מסויימים זה עדיף.

פורסם

1. כן

2. לא

3. אני חושב שהכבלים הרגילים מספיקים.

4. לדעתי כן, אם תחבר את המערכת עם מפצל לא כל ערוץ יקבל את התדרים הנכונים, ככה יצא לך ערבוב של צלילים לא באיכות טובה (למרות שיש מצב 3 ל1 זה עדיין לא כזה אטרקטיבי).

5. יש לי את המערכת הנ"ל כבר מעל לשנה, מערכת מעולה, מומלצת.

6. אודיופילים אלו אנשים שלא יסתפקו לך בחצי ממה שקיים בשוק, אם אתה משתמש ממוצע זה לא אמור להפריע לך.

7. אם אני לא טועה הסאב יוצר שדה מגנטי גדול (כשהוא בעוצמה גבוה), כן, יש צורך להרחיק אותו ממחשב וכד'.

8. לא מכיר בדיוק את התוכנה, במערכת פשוט תוכל להגביר.

לרוב התוכנות האלה פשוט מגבירות את הצלילים עצמם, בשלב מסויים זה יביא לעיוות הקול.

בהצלחה :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העצות חברים. ביום שני ארכוש את המערכת. :-)

פורסם

לגבי מגנטיות - על הסאב יש פתק הממליץ להרחיקו כמטר מכל ממכשירים אלקטרוניים אחרים. אין לי מושג עד כמה הדבר באמת הכרחי.

הסאב יוצר שדה מגנטי חזק יחסית פשוט בגלל שיש בתוכו מגנט גדול (כמו בכל רמקול). לא ממש ברור לי איזו הגנה ממגנטיות קיימת ברמקולים אחרים.

פורסם
  • מחבר

לגבי מגנטיות - על הסאב יש פתק הממליץ להרחיקו כמטר מכל ממכשירים אלקטרוניים אחרים. אין לי מושג עד כמה הדבר באמת הכרחי.

הסאב יוצר שדה מגנטי חזק יחסית פשוט בגלל שיש בתוכו מגנט גדול (כמו בכל רמקול). לא ממש ברור לי איזו הגנה ממגנטיות קיימת ברמקולים אחרים.

אני מניח שהרמקולים עצמם מוגנים מהמגנטיות של הסאב?.....

מישהו יכול לומר מה האורך של הכבלים?

פורסם

כבל של השלט= 3 מטר.

כבלים של רמקולים קידמיים 2.75 או 3 מטר משהו בסגנון.

כבל של סנטר= 4.5 אני חושב

כבלים של האחוריים: 7 מטר.

תתחדש :) אתה תהנה ממנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים