פורסם 2010 במאי 115 שנים אני מחפש מחשב שישמש אותי לקצת משחקים וגם לעריכת האודיו, צפייה בסרטים ואינטרנט.בהתחלה חשבתי על הHP הנ''ל אך אז ראיתי שהinspiron אולי קצת פחות חזק אך יותר משתלם מבחינת כמה שאני משלם ומה שאני מקבל.איך שני הדגמים הנ''ל?
פורסם 2010 במאי 115 שנים לא יכלת למצוא שני דגמים שונים יותר.בשביל הדוגמה, מה יותר טוב נעלי הרים יקרות או נעלי ריצה יקרות?אתה מבין שההשוואה בכלל לא במקום, כי למרות שמדובר בנעליים הם שונות לגמרימה הדרישה שלך מהמחשב? (תנסה לפרט כמה שיותר, ותשתמש בסטיקי בראש הפורום)תן תקציב מקסימוםהשאלה שלך לא תעזור בכלום
פורסם 2010 במאי 115 שנים מחבר התקציב שלי הוא מקסימום 5K והשימושים שלי הם לרוב משתנים, לפעמים משחקים, לפעמים יצירת מוזיקה (FL, CUBASE ) ויש תקופות שאני סתם משוטט באינטרנט ושומע מוזיקה.המחשב בעקרון מיועד לבסיס (עד מתי?) מה שגם המחשב שלי בבית דיי ישן אז הוא גם יחליף את המחשב הנייח.חשוב לי שהמחשב יהיה אמין ושיהיה 3 שנים אחריות.מספיק מיידע? ;D
פורסם 2010 במאי 115 שנים לא הבנת את המשורר, אני לא יודע אם שמת לב אבל הHP הוא 15.6 והדל הוא 13.3, זה שני עולמות שונים מבחינת גודל של מחשב.
פורסם 2010 במאי 115 שנים מחבר לניידות עדיף מסך יותר קטן אז איזה ניידים יש לשימושים שלי עם מסך 13,14 ?
פורסם 2010 במאי 615 שנים מחבר החלטתי ללכת על מסך 13' הinspiron עונה לדרישות שלי? איך הוא מבחינת התחממות? תודה
פורסם 2010 במאי 615 שנים הייתי ממליץ לך מחשב שקניתי לפני חודשיים HP PROBOOK 4310 מסך 13.3 או HP 5310M
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.