פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים חברה מה ההבבדל בין גירסת ה Oem לבין גירסת ה retial?ומה זאת בכלל גירסת ה AIW(כן אני יודע שהיא יקרה מאוד)
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים retail בא בקופסה עם כל השטויות (משחקים,חוברת הדרכה...) oem בא בשקית עם כלום רק עם דרייברים עולה פחות (עדיף לדעתי)והשלישי לא יודע
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים השלישי כולל טיונר לטלויזיה וכניסה של מקור וידאו (לעומת יציאה בלבד באחרים)
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים רק עכשיו שמתי לב שאין ב-FAQ הגדרות ל-OEM , ריטייל ו-AIW . אממממ , דארקמיינד , מה דעתך על שנוסיף את המושגים האלה ?עריכה - ול-NOMIC , מצטער על שלא נתתי לך תשובה והפנתי אותך ישר ל-FAQ . פשוט משום מה כל הזמן חשבתי שיש שם את ההגדרות לזה . אבל בכל זאת עדיין יכולת לעשות חיפוש והיית מוצא צ'יק צ'ק את התשובה ולא היית צריך לפתוח את הת'רד הזה .
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר מוזר שאני לא מוצא בשום מקום r9800p OEM...וגם לא ממש r9800seאבל בגירסת Oem אין שינוי בזיכרונות מהירות ליבה וכו' נכון?
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים OEM זה אותו כרטיס בדיוק , בלי המשחקים המצורפים .אמור להיות מתישהו "מילון מונחים" אפשר להכניס את זה לבפנים .. השאלה מתי הוא יצא לאור ?
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים אל תשאל ... : רק עכשיו שמתי לב שאין ב-FAQ הגדרות ל-OEM , ריטייל ו-AIW . אממממ , דארקמיינד , מה דעתך על שנוסיף את המושגים האלה ? בשמחה, אני אחפש איפה אפשר לדחוף את זה
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים טיונר זה בדיוק כמו כרטיס טלוויזיה שאפשר לחבר ישירות לכבלים\אנטנה וVIVO נותן לך להציג תמונה ממקורות ווידאו אחרים בעלי טיונר (ממיר, ווידאו, DVD...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.