עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך 5770

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי כרטיס מסך של ספיר, 5770. הבעיה היא כזאת -

כשאני משחקת במשחקים, האיכות משומה לא נראת לי טובה כמו שהיא אמורה להיות.

היה לי כרטיס מסך 5770 אחר שהחלפתי לזה של ספיר, ובקודם היה ביצועים יותר טובים למרות שהיו בו בעיות.

יכול להיות שגם בכרטיס הזה יש בעיות?

עכשיו, אני יודעת שיש מן מבחן כזה לכרטיסי מסך, אני רק לא יודעת איך להגיע לזה, מישהו יוכל לכוון אותי?[br]פורסם בתאריך: 30.04.2010 בשעה 18:43:02

עליי לציין, שזאת הגרסאת קירור החדשה ביותר.
פורסם

מה הכוונה בביצועים פחות טובים?

רואים פחות טוב? יש פחות FPS?

התוכנה שאתה מדבר עליה היא כנראה 3DMark Vantage תוריד אותה מפה:

http://www.futuremark.com/benchmarks/3dmarkvantage/download/

תתקין, תבחר ב-TRIAL, תשים Serial (דרך הרשמה של המייל), ואז פשוט תלחץ על Run Benchmark בתוכנה.

התוכנה תעשה כמה מבחני ביצועים לכרטיס מסך ולמעבד.

לבסוף תהיה תוצאה P Score - תרשום אותה פה ונראה האם זה מספיק טוב לכרטיס מסך או לא.

פורסם
  • מחבר

FPS נמוך, ומשומה, לא יודעת אם מה שאני אומרת נכון - אבל קצוות מפוקסלים. הכרטיס מסך הזה חזק, לא הכי, אבל חזק.. הוא אמור להצליח להריץ משחקים על ההכי טוב - בלי קצוות מפוקסלים!

ותודה רבה על התוכנה!

פורסם

הקצוות נראים כמו חתכים כאלו?

זה כנראה הגדרות Antialiasing - AA של אותו משחק או שזה מוגדר בכרטיס מסך על OFF, אם זה על OFF תעשי שזה יהיה על ON.

פורסם
  • מחבר

איך אני מגיעה לזה..?

ולא, בדקתי במשחק אלף פעם - המשחק במקרה הזה זה קרסיס - והם עדיין כאלו.

פורסם

אני ממש לא זוכר, אבל זה בטח תחת 3D Settings או משהו בסגנון, אין לי כרטיס של ATI ככה שאין לי את הדרייבר :o.

בכל מקרה זה יעזור אם תיקחי תמונה (SCREEN SHOT) מהמשחק ותראי לנו מה את חושבת שהבעיה..

פורסם
  • מחבר

בסדר, תודה. מיד אעלה סקין שוט.

פורסם

תריצי את התוכנה שהבחור נתן לך, על הכל Default ותכתבי מה הציון...

קצוות מפוקסלים = AA, צריך לאפשר את זה במשחקים או דרך הדרייבר.

בדרייבר- לחיצה ימנית בשולחן עבודה > Cataylist Control Center > גרפיקה > 3D > אז AA.

קרייסיס, על רזולציה של 1024*768 (אם רזולציה אחרת תעדכני...) אמור לרוץ על בין 30 ל-40FPS על Very high, ללא AA. עם 2x AA טיפה פחות

פורסם
  • מחבר

טוב,

זה זז מזעזע. במן קטיעות, וכשיש פיצוץ זה נהיה איטי. עכשיו, זה לא היה מפריע לי בגלל שזה קרסיס אילולא היה לי כרטיס מסך של חברה אחרת - גם 5770 - שזז ממש טוב.

אז זאת חייבת להיות בעיה בכרטיס. או בעיה בגדרות/עדכונים..

הנה הסקין שוט, תסתכל על הדופן של המכונית..

http://i306.photobucket.com/albums/nn272/DarkYokoX3/crysis642010-04-3022-09-32-45.jpg

בכרטיס הקודם זה היה חלק..

ושוב, איך אני מגיעה לתכונה הזאת? אתה מתכוון לדרייבר של הכרטיס?

[br]פורסם בתאריך: 30.04.2010 בשעה 22:16:30

לעזאזל, הייתי צריכה לדעת שכבר דאגת להכל אורי.. ואני כבר שעה ו-40 מחכה שהתוכנה תרד.. ס_ס

הוספה : הAA עובד, התיבת סימון של זה מסומנת..

תודה רבה, זה באמת עוזר! [=

איך אני משתמשת בתוכנה הזאת? זה אומר לי -

http://i306.photobucket.com/albums/nn272/DarkYokoX3/kojiuhiub.jpg

פורסם

הכל נראה נהדר מלבד ה-AA שלא מאופשר, ו-1024*768 זו רזולציה נמוכה אז זה לא עושה טוב לקצוות אז הם מפוקסלים. אבל עכשיו הוא כן. לא צריך יותר מ2x AA, מעל לזה כבר יוריד את ה-FPS משמעותית.

על כמה זה רץ עכשיו?

פורסם
  • מחבר

זה על X2, אבל עדיין יש קצוות מפוקסלים.

פורסם

את יכולה להעלות ל-4x, אבל זה כבר יורד הרבה מאוד FPS. עדיף לעשות את זה דרך ההגדרות של המשחק אם כבר, ולא הדרייבר.

על כמה זה רץ ללא AA? (ה-FPS)

דבר נוסף- אם את משתמשת עדיין בדרייבר שבא עם הכרטיס, תסירי אותו (הוספה\הסרה > Cataylist control center > הExpress unistall) ותעדכני לדרייבר הכי חדש שיצא החודש. לפחות שיפור של 40% בביצועים.

פורסם
  • מחבר

אבדוק. ואבוד כמה זה רץ על X4.[br]פורסם בתאריך: 30.04.2010 בשעה 22:34:51

תוכל בבקשה לשלוח לי קישור להורדה של הדרייבר החדש?

בנוסך על כך, כשאני נכנסת למשחק, יש קטיעות בהתחלה ולוקח זמן עד שזה נרגע ואז זה עובד חלק.

והפפס זז בין 10~20

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים