פורסם 2010 באפריל 2915 שנים אז כמו שציינתי בכותרת.מחפש לוח 775 הכי פשוט וזול. של אסוס או ג'יגהבייט.כשהדרישה היחידה היא שאוכל לחבר לו שני אמצעי תצוגה במקביל. הראשון מסך דרך DVI והשני טלויזיה דרך VGAאם הפתרון הזול יותר הוא להביא לוח פשוט וכ.מסך הכי פשוט אלך עליו אבל לא נראה לי, אשמח לשמוע.תודות לעוזרים
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים GA-EG41MF-S2HThis motherboard provides three display ports, DVI-D, HDMI, and D-Sub ports and supports dualdisplayconfigurations. Note that the DVI-D+HDMI configuration only works in operating systemenvironments. In addition, under this configuration, the BIOS Setup and POST screens can only beoutput from the HDMI port.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר כרגיל תשובה זריזה, תודה.איפה שאני קונה יש את הGA-EG41MF-US2H או את הGA-G41M-ES2Hיש הבדל לדגם שהבאת לי? כי הם מעט יותר זולים אבל את זה שהבאת אין אצלי.ובין שני הדגמים הנ"ל יש הבדל רק בפיצ'ילקס (עוד סלוטים של ראם, חיבור קול אופטי, 1394)
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מהבחינה הזו אין הבדל. העיקר שיהיו החיבורים שאתה צריך ויש גם Dual Display.
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים כל לוח אם היום עם בקר תצוגה מובנה נותן להוציא אות במקביל מיציאה דיגיטלית (DisplayPort/DVI/HDMI) ובמקביל גם מיציאה אנאלוגית (D-Sub).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.