עבור לתוכן

בניתי מקלט IR ממזמן,הוא פעל אך במחשב הקיים אין לי COM קניתי מתאם לUSB-אין הצלחה.

Featured Replies

פורסם

מלפני שנתיים או משהו כזה בניתי את מקלט הIR והוא פעל מצויין, אך היום יש לי לוח אם של ASUS P7P55D E-PRO ואין ללוח יציאת COM וגם לא על הלוח עצמו. לכן הזמנתי מתאם מUSB לCOM.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24512

קיבלתי איתו דיסק של דרייברים, אף ניסיתי להתקין את כל מה שאני יכול שם אך לאאהצלחה לא מצליח להגדיר אותו בWINLRC.

כשחיברתי את המתאם ביחד עם המקלט לא קפץ שום פופ אפ בגלל שזה לא מכשיר כזה אלא מכשיר סיראלי.

הלכתי למחשב של אחותי ופחות מדקה הצלחתי להגדיר בWINLRC, אך אצלי לא. (אצלה יש COM).

לכן אני מאמין שהתוכנה שאני מנסה לעבור איתה היא לא נכונה, כי הWINLRC מחפש בCOM1/2/3..... ואני הרי מחובר בUSB.

ניסיתי גם עם GRIDER, וגם בתוכנה עשיתי ENABLE לכל הפלאגין ישכולים להיות אך עדיין הוא לא קלט את השלט, וניסיתי מספר שלטים.

ניסיתי להתקין גם את UICE , מצליח להתקין אבל הוא לא מצליח להפעיל את הSERVICE שלו, בגלל שזה לא מותאם לWIN 7.

הסרתי אותו וניסיתי להתקין אותו במצב תאימות של WIN XP וגם להפעיל את התוכנה במצב של XP, אך עדיין אותה הבעיה, היא פשוט לא יכולה לעבוד ב7.

מה אני יכול לעשות כדי שאני כן אצליח להשתמש במקלט?

פורסם

גם ליציאות USB יש COM. חפש במנהל ההתקנים את יציאת הUSB הספציפית שאליה מחובר הכבל, ותמצא את מספר הCOM, אותו תגדיר בWINLIRC.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לDM ושם בדקתי מספר בUNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS ושם נכנסתי לDETAILS ודפדפתי פריט פריט לראות האם רשום שם איזה COM, אך לא מצאתי.

נגיד ומצאתי איזה קום זה, עדיין זה לא יעזור כי בWINLRC ניסיתי את כל הקומים COM1-8.

אני אנסה לחבר ליציאת USB אחרת אולי אז זה יעזור.

ואל תשכח כשאני מחבר אני לא יכול לדעת לאיזה אני מחבר כי הוא לא קולט שחיברתי משהו לשם.

עידכון----

אמרתי אולי בגלל שיש לי הרבה יציאות USB אז אולי זה יותר מCOM8 כי בתוכנה הוא נותן מקסימום COM8

אז הכנסתי ידנית 9/10/11 ואז פתאום או שזה היה ב11 או ב12 ואז קפצה הודעה UNKNOWN USB DEVICE.

אז אני מנסה להשתמש בדרייברים אך הוא לא מוצא אותם בדיסק.

אני כרגע עובר קובץ קובץ של INF ומנסה להתקין אותם, אך כרגע הוא בנתיים אומר שזה לא מתאים למערכת 64BIT.

עידכון נוסף--- עברתי על כל קבצי הINF לנסות להתקין אותם אך הוא אומר שהם לא מתאימים למערכת מבוססת x64.

ולא נראה לי שהוא מדבר על המתאם נראה לי המתאם הזה הוא שקוף והוא מחפש את הדרייברים של המקלט כביכול?

פורסם
  • מחבר

כשפתחתי את ההתקנה הוא נתן לי אפשרות של REINSTALL REMOVE AND MODIFY משמה זה דרייבר שכבר הותקן אצלי, בכל זאת עשיתי REMOVE והתקנתי אותו הפעלתי מחדש ועכשיו אין שוםפ דבר לא מזוהה בDM אך אני לא רואה DEVICE חדש שהתווסף לשם, אז הלכתי שוב לWINLRC ועברתי שוב פעם COM COM וכל COM אני גם משנה את הRX וTX וDRD וכל אלה מנסה בכל הווריאציאות בכל מספר COM ניסיתי עד 15. אך אין שום דבר.

תמיד אומר לי WINLRC FAILED TO INITIALIZE

פורסם

אם אתה לא רואה את המתאם ב-DM זה אומר שהוא לא מותקן נכון/לא תקין.

קודם כל אתה צריך לראות אותו ב-DM, ורק אח"כ לעבוד על לחבר אליו התקנים.

פורסם
  • מחבר

אוקי, טוב שאמרת. אני מנסה כרגע להתקין אותו נראה אם זה יסתדר, אני אעדכן שיהיו חדשות.

פורסם

אגב מתאם מUSB לRS232 לרוב לא עובד לפי סטנדרט מסוים (כמו דיסק און קי שמקבל פקודות SCSI אם אני זוכר נכון) ואתה חייב דרייבר מהיצרן בשבילם. גם מצלמות אינטרנט במקור לא היו סטנדרטיות אבל לא בדקתי את העסק הזה הרבה זמן ;)

פורסם
  • מחבר

אכן הדרייברים שניסתי זה דרייברים גם של היצרן וגם של מי שיצר את הרכיבים למתאם.

בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל פעם הוא קולט את החלק פעם לא, לפעמים הווינדוס רושם UNKNOWN DEVICE לפעמים הוא רושם SERIAL USB 2.0 ולא משנה איזה דרייברים שמתי הוא לא זיהיה ו98% הוא לא קולט שהכנסתי אותו.

מה שאני חושב לעשות זה לקנות את הדבר הבא:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8573

האם הוא יתאים לדעתכם? רשום במפרט שלו שהוא תומך 98/2000/XP לא יודע אם הוא יתמול בWIN7 64 שיש לי אבל אני אבדוק עם החנות.

מה דעתכם? או שאולי יש לכם פיתרון אחר? אני אשמח לרעיון אחר כי השלט הרחוק הזה יעשה לי חיים נוחים יותר אין ספק.

פורסם

אני יודע בוודאות שמתאם PCI-RS232 יעבוד עם WINLIRC, מקלט ה-IR שלי מחובר לאחד כזה והוא עובד.

פורסם

מתמונות בגוגל - יש ללוח הזה COM1לייד הסלוטים של הזיכרון

פורסם

אם זה נכון אז כל מה שאתה צריך להשיג זה ברקט.

פורסם
  • מחבר

כשקניתי את הלוח אני קראתי את החוברת שלו מההתחלה עד הסוף וגם על הדרך בדקתי אם באמת יש לו חיבור של COM, אך הדבר אינו נכון. אם כבר לייד הזכרונות זה IDE.

ואמרתי אולי אני עד כדי כך הייתי מעופף שלא שמתי לב פתחתי עכשיו את החוברת ובדקתי שוב, ואכן צדקתי.

shuy אשמח אם תתן לי לנק מהיכן שקנית את החלק ?

פורסם

קניתי אותו לפני כמה שנים מפנדה (אני חושב), מן הסתם אין לי קישור למוצר הספציפי אחרי כ"כ הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

טוב מה שאני הולך לעשות זה לשלוח מייל לאתר שקניתי ממנו ואני מאמין שהם ישלחו עוד אחד.

אבל זה מעצבן לחכות שבועיים עכשיו בשביל זה. (זה נשלח מהונג קונג).

ואתה גם עם XP ככה שלך אין בעיה אני פשוט לא רואה משהו כזה בארץ שרשום שתומך ב7/VISTA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים