פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים יפה מאוד. מה עם תמונות בפעולה?דרך אגב, נחמד לראות שיש בנות הלוקחות חלק פעיל בקהילה.
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים חבר'ה איזה סוג דיודה חד כיוונית צריך?זה חשוב שאלו אותי באריהב איזה סוג דיודות חד כיוונית הוא צריך לדעת את האמפר או וולט או לא יודע מה..בבקשה תשובה מהירה זה בהזמנה..תודה רבה!!רן.!!
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר קודם כל חברה אני בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן . טוב זה בגלל שיש לי שם של בת אוקיי נשנה את זה נחפש כינוי טוב .) ולגביי תמונות פשוט אין לי מצלמה דיגיטלית , אני צריך לארגן מחבר שלי ואז אני אפרסם וזה יהיה בקרוב ... שיהיה לכם יום טוב ;D
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים חבר'ה איזה סוג דיודה חד כיוונית צריך?זה חשוב שאלו אותי באריהב איזה סוג דיודות חד כיוונית הוא צריך לדעת את האמפר או וולט או לא יודע מה..בבקשה תשובה מהירה זה בהזמנה..תודה רבה!!רן.!!זה לא ממש משנה כי הזרם כאן הוא מקסימום 20mA (וגם זה לא) והמתח לא עולה על 12V, תגיד להם שאלו הנתונים והם יתנו לך דיודה פשוטההשרטוט יפה רק חבל שהוא לא עם הסימונים הקבועים של כל רכיב
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים נראה מגניב חבל על הזמן ... קבל חחחח' ממני! אולי אני אבנה גם כזה לפרויקט מודינג שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.