עבור לתוכן

זקוק לנגן אודיו עם מסך וממשק נוח שיתחבר לרמקולים 2.1 עד 600 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי אוסף מוזיקה ב-MP3 ו-FLAC בסדר גודל של 20GB ואני רוצה שהוא יהיה זמין באחד החדרים בו אין מחשב או מסך ויחובר לסט 2.1 טוב.

אין לי בעיה להעתיק אותו לנגן נייד אבל הבעיה העיקרית היא לאתר שירים ולנהל רשימות השמעה בנוחות ולכן אני חושב שאני זקוק למסך גדול יחסית וממשק נוח - עדיף שיהיה בעברית כדי שגם הבנות שלי יסתדרו איתו.

ניגון FLAC לא כזה קריטי וגם אפשר להסתדר עם פחות נפח אחסון במידת הצורך.

הוא גם ממש לא צריך להיות נייד או עם כל יכולת אחרת, אם כי ניגון AVI/MP4 יכול להיות בונוס חביב אם אקח אותו לנסיעות. ממש לא קריטי.

גם איכות האודיו והווליום לא סופר-קריטיים.

יש אולי נגני DVD ניידים עם מסך וכניסת USB למשל? איך הממשק שלהם? קל לחפש שירים/אלבומים/אמנים?

אולי אפילו פלאפון מוזיקה לא יקר עם יציאת אוזניות? בטח יהיה יקר משמעותית, לא?

רב תודות מראש על העצות.

אולי זה מתאים יותר לפורום "גאדג'טים"? לא יודע...

עריכה: אולי משהו כזה? http://electrostore.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=4364

אם כי הייתי מעדיף משהו עם מסך גדול יותר.

ככל הנראה זה עדיף (COWON D2), אבל עדיין מסך די קטן:

http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=703798

פורסם
  • מחבר

מישהו?

אשמח לעצה כאן...

תודה.

פורסם

אולי עדיף ללכת בכיוון של מזרימדיה כמו הsqueezbox? ממשק מאוד ידידותי, איכות סאונד שמתווה אם לא עוברת את רוב הנגנים הניידים ותמיכה בעברית. שלא לדבר על זה שאתה לא מוגבל בנפח (אבל מוותר על ניידות). אולי עוד נשאר לבזק במחסן הראשי שלהם, או שאפשר להביא בזול מאיזה Outlet בחו"ל.

מעבר לזה לא יכול לחשוב על משוה יותר טוב מהD2 או איזה אייפוד טאצ' ישן יד שניה.

פורסם

נענה בת'ראד שגנבת

פורסם
  • מחבר

IlyaN תודה - למיטב הבנתי ה-Squeezebox דורש מחשב + רשת אלחוטית והם לא זמינים בחדר.

מה היתרון של האייפוד טאצ' בהקשר של הדרישות שלי?

iakovl - רב תודות על התשובה.

האם יש דגם מקביל במחיר שפוי עם מסך גדול יותר?

פורסם

IlyaN תודה - למיטב הבנתי ה-Squeezebox דורש מחשב + רשת אלחוטית והם לא זמינים בחדר.

מה היתרון של האייפוד טאצ' בהקשר של הדרישות שלי?

אבל אם יש לך רשת אלחוטית אתה לא חייב מחשב באותו החדר... יש לי רואטר ג'נרי של בזק שנמצא מרחק של 3 חדרים ו2 קירות בטון ורוב הזמן הקליטה טובה עם ניגון FLAC רציף.

לאייפוד טאצ' הרי יש מסף גדול, ממשק נוח, תמיכה בעברית, אלחוטי... הוא די תפור לדרישות שלך אם אין לך בעייה עם הזמן סוללה ואייטונס.

פורסם
  • מחבר

תודה.

אין לי רשת אלחוטית ואני ש-ו-נ-א תוכנות קנייניות סגורות.

זמן סוללה ממש לא בעייתי בשבילי אבל המחיר כן... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים