עבור לתוכן

פורטים חסומים

Featured Replies

פורסם

כבר במשך תקופה שתוכנות השיתוף אצלי פשוט לא זזות. אני מנוי לבזק בינלאומי, יש לי חיבור ללא חייגן. אני מחובר דרך ראטור, אך פתחתי בו את הפורטים של התוכנות, כמו כן גם בחיבור ישיר ללא חייגן כל הפורטים חסומים. הנציג של בזק טוען שזה "שירות פרמיום", והם לא עוזרים בדברים כאלו, אם אני רוצה, אני צריך לשלם. :screwy: הם טוענים שהפורטים חסומים במערכת ההפעלה. (?!?!)

כמו כן, אין לי פיירוול במחשב.

בדקתי באתר הזה:

http://www.canyouseeme.org/

ופשוט כל הפורטים שאני רושם חסומים. גם פורט 80 וכל הפורטים שנמצאים שם ברשימה בצד.

מהיכן הבעיה נובעת לדעתכם?

פורסם

תעשה דבר פשוט, תפעיל UPNP בתוכנות שיתוף ובראוטר ותבדוק שוב. אם עדין איטי, סביר להניח שזה האיטיות הרגילה של הספקים בארץ בשירות ללקוחות פרטיים.

פורסם
  • מחבר

אבל הפורטים אמורים להיות חסומים?

הפעלתי UPNP.... ובכלל, כמו שאמרתי, גם התחברתי בחיבור ישיר (שבו לא אמורה להיות חסימה של פורטים) ועדיין הכל חסום.

פורסם

שלום THELAD ,

אמור לי באיזה נתב אתה משתמש,

ואנסה לעזור.

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי.

פורסם
  • מחבר

היי לוטם,

אני משתמש ב-edimax

BR-6104K

אבל כמו שכבר אמרתי, הבעיה מתרחשת גם כשאני בחיבור ישיר ללא נתב.

פורסם

היי שוב,

ראשית אני ממליצה לעבור לחיבור עם חייגן ,כל עוד אינך מחוברה בתצורה זו אינך עובר דרכנו.

לפי תאורך נראה כי הבדיקה שביצעת אינה תקינה, זאת מפני שפורט 80 הוא פורט הגלישה באינטרנט,

במידה והפורט היה חסום לא היית מצליח לגלוש כלל, נראה שהבדיקה משליכה על שאר הפורטים אשר כביכול פתוחים.

אני מצרפת קישור למדריך הנתב ולפתיחת פורטים בכתובת: http://www.edimax.com/en/support.php

בנוסף אני ממליצה לעשות בדיקת מהירות של הורדה, העלאה ופינגים על מנת לוודא שהתקשורת תקינה.

המשך גלישה מהנה,

לוטם בזק בינלאומי.

פורסם

לוטם

פורט 80 חייב להיות סגור תמיד, פרט למקרים שמפעילים שרת אינטרנט בבית.

לפותח האשכול, באיזה תוכנות אתה נתקל במצב של פורט סגור?

מה בדיוק התוכנה רושמת לך?

בקשר לאיטיות, זה לא חייב להיות פורט סגור, סביר יותר להניח שנזק בינלאומי מפעילים QOS (תיעדוף) וחוסמים תוכנות שונות בלי קשר לפורט שהן רצות עליו.

פורסם

בקשר לאיטיות, זה לא חייב להיות פורט סגור, סביר יותר להניח שנזק בינלאומי מפעילים QOS (תיעדוף) וחוסמים תוכנות שונות בלי קשר לפורט שהן רצות עליו.

כן לQOS הזה קוראים גם traffic shaping וידוע שכולם עושים את זה. בזק בינלאומי לרוב עושים את זה טוב אבל אני חושב שזה תלוי בחבילה.

אני די בטוח שיש להם תוכנית שהיא סוג של packet inspector הם בודקים מה הסוג של התעבורה ברמה של application layer ואז הם נותנים לו קטגוריה(עדיפות) ורוחב פס שהם גם יכולים ללמוד עליו מהתוכן (במקרה של וידאו) . בקיצור זאת מערכת מסובכת ולרוב יקרה והיא שווה את הכסף. הם ככה מונעים מאנשים לבזבז רוחב פס וגם לקבל חיבור אופטימאלי לשימוש שלהם. בכל מקרה כל סוגי ההורדות הגדולות תמיד מקבלות את העדיפות הכי נמוכה.

לפי דעתי הבדיקה שכל אחד יכול לעשות כדי לבדוק אם הספק אינטרנט שלו מאפשר P2P ברמה סבירה היא הורדה פופולארית לאורך זמן. אחרי שההורדה מגיעה ל% גבוה אחרי מינימום של 8 שעות צריך לבדוק מה היתה המהירות בפועל ע"י חלוקת הסך הכל בזמן שהיא רצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים