עבור לתוכן

התעייצות| קונה מחשב נייד, 3 אופציות, צריך עזרה להחליט ביניהן!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אני קונ מחשב נייד שישמש אותי למספר שימושים, שהמאפיינים שלהם הם עבודה מרובת-משימות, אני עובד תמיד עם הרבה יישומים פתוחים, לפעמים יישומים שדורשים יכולות עיבוד ו\או גרפיות, כגון פוטושופ ודומות לו... גולש באינטרנט הרבה, רואה סרטים וסדרות, שומע מוזיקה וכו'.

בקיצור המחשב הוא לא למשחקים כמעט, רק שיהיה מחשב חזק שיעמוד בקצב שלי, לא יאט או יתקע לי באמצע עבודה, ויהיה בעל יכולות עיבוד טובות.

לכן צמצמתי את הבחירה ל-3 אופציות: (בכולם מדובר על מחשב עם מעבד core i5 כלשהו, 4 ג'יגה זכרון פנימי DDR3, ע

1. HP Pavilion dv6-2130ej: מחשב שמהללים אותו לפי מה שהבנתי. יש בו כל מה שאני צריך, כולל תקן 802.11n (שלפי הבנתי הוא הטוב ביותר) לאינטרנט, כולל 500 ג'יגה דיסק קשיח במהירות נורמלית (7200 ולא 5400 עלוב) ועם הcore i5 520M שהבנתי שהוא מצוין. עד כאן היתרונות הברורים של המחשב. החסרונות של המחשב מבחינתי: שנה אחריות. ועוד אחריות של HP, שלא בדיוק ידועה כהכי מוצלחת. יש גם מי שאמר על סוללה חלשה? זה נכון?

בקיצור זה המחשב שאני נוטה לכיוונו, אבל האחריות מטרידה אותי...

2. DELL Studio 1558: המעבד הוא 430M. האם הוא משמעותית פחות טוב מה520M?? אני פשוט לא מבין כל כך בזה... אז אשמח אם מישהו יסביר לי האם ומהו ההבדל הגדול בין שניהם... חוץ מזה כמעט אותו דבר. אה, גם לא מצאתי אם יש לו תקן N באינטרנט האלחוטי... מישהו יודע? או שזה לא כ"F משמעותי אם יש או אין? אה, ויש אחריות לשלוש שנים של דל, שהבנתי שהם מצוינים.

3. Toshiba Satellite L505-141: טיפה שונה. יש 6 ג'יגה זיכרון, מעבד 430M. הדיסק קשיח במהירות 5,400 סל"ד בלבד. שנתיים אחריות.

מה עדיף לי? (מבחינה כספית זה לא כל כך משנה לי, והמשקל גם לא משמעותי לי) תודה מראש לעוזרים!! (=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים