פורסם 2010 באפריל 2915 שנים אין שום פסול במכירת מוצרים "מזוייפים" כל עוד הקונה יודע שזה בדיוק מה שהוא מקבל - חיקוי זול. מכירת זיוף בתור ה"מקור" זה כבר סיפור אחר כמובן, אבל זה לא המקרה, נכון?
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים אסור ע"פ חוק למכור מוצרים מזוייפים.אותו החוק שאוסר עליך להעתיק תוכנות, שירים או סרטים אוסר עליך לייצר או למכור (בידיעה או שלא בידעה) מוצרים מזוייפים.
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים אסור למכור מוצרים מזוייפים (ולהדפיס כסף, ולשדוד) בגלל שהמדינה שונאת תחרות.
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים אין שום פסול במכירת מוצרים "מזוייפים" כל עוד הקונה יודע שזה בדיוק מה שהוא מקבל - חיקוי זול. מכירת זיוף בתור ה"מקור" זה כבר סיפור אחר כמובן, אבל זה לא המקרה, נכון?אתה צוחק, נכון?
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים ראיתי לא פעם שוטרים וחיילים קונים דיסקים מזויפים בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב כך שאיני מתפלא על המכירה הזאת.
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים שום דבר שאני אשמע על משטרת ישראל כבר לא יפתיע אותי, אבל זה לא אומר שזה חוקי.
פורסם 2010 באפריל 3015 שנים לא הבנתי, כאילו אם אני חייל אסור לי לקנות דיסקים מזויפים? מכוון ל-תמיד מחייך
פורסם 2010 במאי 115 שנים אתה מייצג את המדינה אז רצוי שלא תעבור על חוקיה. אני לא טוען שאני צדיק תמים אבל כשהייתי חייל השתדלתי יותר מתמיד לשמור על החוקים במדינה בין אם זה אי חצייה ברמזור אדום או אי קניית דיסקים מזויפים לעיני כל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.