עבור לתוכן

לוח אם 300 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש לוח אם בסביותת 300 עד 350 שקל

יש לי מעבד E6400 וכרטיס מסך 7600GT וזיכרון 667 הלוח אם שלי נהרס וברצוני לשפר בעתיד את הכרטיס מסך והמעבד אז אני רוצה ליקנות לוח אם שבעתיד אני יוכל לשפר בלי צורך בליקנות לוח אם חדש

תודה!

פורסם

לוח G41 כלשהו יעשה את העבודה. אפילו הכי זול שתמצא.

פורסם
  • מחבר

של אייזה חברה ?

מקום מומלץ לקנות?

‏P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, יש ת זה של אסוס

‏G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI ויש את זה של גיגביט

מה עדיף מבחינת ביצועים כי שתיהם אותו מחיר..

פורסם

אין הבדל מבחינת ביצועים. תשאל את עצמך מהם הדרישות שלך מהלוח חוץ משיתאים לרכיבים הנוכחיים שלך.

תחפש את הלוח הכי זול שתמצא ותראה אם הוא מתאים לדרישות שלך מבחינת חיבורים ויכולות כאלו ואחרות. אם הוא מתאים ואין לוח במחיר דומה שמציע הרבה יותר (במילים אחרות- לוח משתלם יותר) אז תקנה אותו. אם הוא לא מתאים אז תעבור ללוח הכי זול הבא אחריו.

פורסם
  • מחבר

הדרישות שלי ביצעוים טובים ובעתיד אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ןהמעבד בגלל זה אני שואל על לוח אם שיספיק לדרישות האלה שבעתיד אני לא יצטרך להחליף שוב לוח אם בגלל מעבד או כרטיס מסך חדשים...

פורסם

להגיד שוב? אין הבדל בביצועים.

רוצה לשדרג כרטיס מסך? תשדרג, אם החריץ הוא PCI-E x16 1.x אז זה לא נורא אפילו עם כרטיסים חזקים מאוד. במילים אחרות- כל לוח יאפשר לך את זה.

רוצה לשדרג מעבד? תוכל להחליף למעבדים הישנים של אינטל, לא תוכל להתקין מעבד חדש כי התושבת היא ישנה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לדעת מה הבדל בינהם חוץ מבחינת כסף חחחחח? מיועד בעיקר למשחקים ולצפיה בסרטים

GA-G41M-ES2L 240שקל

310 שקלGA-G41M-ES2H

350 EP41-UD3L

פורסם

פשוט קח את הזול ביותר (ה-ES2L), לא שווה להשקיע יותר מידי בפלטפורמה הישנה.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה רבה עזרת לי המון :)

פורסם
  • מחבר

GA-H55M-S2H

במידה וקניתי את הלוח אם הזה הוא יעבוד אם הכרטיס מסך והמעבד שלי?

והאם המעבד שלי חלש\חזק וצריך להחליפו?

פורסם

זוכר שאמרתי את זה?

רוצה לשדרג מעבד? תוכל להחליף למעבדים הישנים של אינטל, לא תוכל להתקין מעבד חדש כי התושבת היא ישנה.

אז ה-H55 הוא מתאים למעבדים החדשים, הלוח הזה לא מתאים בכלל למעבד שלך. תושבת שונה ברמה הפיזית.

פורסם
  • מחבר

קניתי את הלוח אם שאמרת לי ובספר של הלוח אם הזה יש שמות שונים על החוטים מאשר על החוטים של המארז איך אני אדע להתאים אותם

נירא לי שהצלחתי הכל חוץ מ audio

case midi atx hja-7610 500w max . 24 pinזה המארז שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים