עבור לתוכן

מבקש חוו"ד על המחשב הנייד הבא:

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לשימושים כלליים ולמשחקים.תקציב עד 800$.

מה דעתכם על המפרט של המחשב הבא:

http://www.gateway.com/systems/product/529668643.php

נ.ב.,

אני גר בארה"ב

תודה

שרון

פורסם

Triple-z, אתה הצעת ברצינות מחשב עם HD5470 כמחשב משחקים, לעומת שני מחשבים עם HD5650 שהוצעו כאן לפניך? אם כן, אולי עדיף שתשאר כקורא בדיון הזה, ולא כנותן עצות.

בסה"כ המחשב מבית ACER נחמד, אם כי ספציפית למשחקים אפשר למצוא באותה קטגוריית מחיר גם מחשבים עם GTX 260M (אם כי לא עם I3 או I5, אלא מעבדים לא רעים אמנם אבל מסדרת C2D).

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה לעוזרים

למה זה עדיף? ראיתי שיש לו 320GB לעומת 500GB של גייטוואי, מעבד כמעט זהה 520M לעומת 430M (יש הבדל משמעותי ביניהם?),אותו כרטיס מסך עם אותה כמות זכרון, זמן הבטרייה של גייטוואי ארוך יותר, הוא גם שוקל קצת פחות והמחיר של שניהם זהה.

אשמח לשמוע גם חוו"ד על המחשב עצמו - אם הוא כדאי מבחינת מה שהוא נותן למחיר שלו ואם לא תהיה בעייה להריץ עליו משחקים כגון סימולטורים או משחקי עתירי גרפיקה טובה.

Triple-z, אתה הצעת ברצינות מחשב עם HD5470 כמחשב משחקים, לעומת שני מחשבים עם HD5650 שהוצעו כאן לפניך? אם כן, אולי עדיף שתשאר כקורא בדיון הזה, ולא כנותן עצות.

בסה"כ המחשב מבית ACER נחמד, אם כי ספציפית למשחקים אפשר למצוא באותה קטגוריית מחיר גם מחשבים עם GTX 260M (אם כי לא עם I3 או I5, אלא מעבדים לא רעים אמנם אבל מסדרת C2D).

אשמח לראות מחשבים דומים סביב המחיר הזה עם קונפיגורציה דומה. הייתי מעדיף לקנות מחשב עם מעבד אינטל, רצוי עם הדגמים החדשים מסדרת I, מאשר מעבדי AMD פשוט כי הבנתי שהם עדיפים מבחינת ביצועים. תקנו אותי אם אני טועה.

תודה

פורסם

בארה"ב acer נחשבת חברה הרבה יותר איכותית ואמינה מ-gateway. אתה מוזמן לקרוא בפורומים של notebookreview.com

ותבין בדיוק על מה אני מדבר.

נכון שהדיסק קצת קטן יותר, אבל המעבד חזק יותר, והחברה והשירות נחשבים טובים בהרבה.

אל תהיה טיפש, תתן תקציב וזה יהיה הרבה יותר קל לעזור לך ולביא לך את המחשב המתאים.

משחק הניחושים הזה לא ממש מקדם אותך לאופציה הכי טובה.

ורק כדי שתבין הנה עוד 2 אופציות בתקציב של אזור ה-1000 דולר, שיכולות גם לבוא בחשבון:

Lenovo IdeaPad Y560 - 06462AU עולה 939 דולר ומגיע עם מפרט חזק מאוד

מעבד i7 720qm, ארבעה ג'יגה זכרון, כרטיס מסך hd5730 וכו'..

מחשב נוסף הוא ה-G51jx של אסוס, שעולה 1080 דולר ומגיע עם מעבד i5 430m וכרטיס מסך gts 360m

פורסם
  • מחבר

א. אפשר גם בלי מילים מעליבות

ב. התקציב שעומד לרשותי הוא 700-800$ למחשב 14-15" עדיפות למעבד אינטל מסדרת I וכרטיס מסך חזק.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים