עבור לתוכן

זקוק למפרט קירור מים. 1.5K-2K

Featured Replies

פורסם

הייתי שמח לקבל מפרט מחנות כמובן בחו"ל, לקירור מים רציני.

המארז כנראה יהיה אנטק 1200 ואני מתכוון לשים בלוק על המעבד ואולי גם על מוספטים (או מה שזה לא יהיה שנמצאים סביב המעבד ובד"כ מקררים אותם..)

הסוקט יהיה 1156.

חשוב לי שהמערכת תהיה שקטה יחסית ויחד עם זאת תספק ביצועים טובים.

תודה רבה לכולם!!

פורסם

איזה לוח אם ומעבד בדיוק ? לגבי המארז אתה סגור ? יש לך חלופות אחרות שעדפיות..

מה לגבי תוכניות לקירור ? רדיאטור בחוץ בפנים ? אתה מתכנן OC כן ?

1.5-2K כולל משלוח ?

פורסם
  • מחבר

מעבד I5 750, לוח GIGABYTE P55-UD3, אני לא סגור על מארז אני אשמח מאוד אם תוכל לעזור לי גם בזה, מיקום הרדיאטור תלוי מאוד במארז ככה שקשה לי לענות, ברור שמתכנן OC, וכן, כולל משלוח.

תודה רבה!!

עריכה: לגבי מארז, חשבתי או על אנטק 900 או על 1200 בגלל שיש להם פילטרים וגם שכאלו שקל לנקות אותם... יש לי בעיית אבק דיי רצינית ובגלל זה הם היחידים שחשבתי עליהם. CM 932 לדוגמה, לדעתי בנוי הרבה יותר טוב לקירור מים, אבל אין לו פילטרים.

פורסם

לא סחר מארזים שמתאימים לקירור מים מה התקציב שלך למארז+- ?

למוספטים אין צורך בקירור יעודי..כל עוד המארז יהיה בו סירקולציה מינימלית זה מספיק ;D

לגבי מחירים וכו, אני מציע לך להתחיל לבדוק בסטיקי שיש פה בפורום, תראה קצת מוצרים ותאימות, תבדוק מה נראה לך ותתיעץ כאן..

אנחנו נעזור..:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סביבות ה-700 שקל ככה... התקציב דיי פתוח את האמת אבל לא באופן מבוזבז כמובן.

פורסם

אוברקלוקינג עם לוח אם כזה לא הייתי מבצע, גם לא עם קירור אוויר מתקדם. לא חסרות בעיות שיכולות בקלות להגרם פה.

זה לא כמו LGA775 שגם לוחות פשוטים יותר אפשר לסחוט, אם אתה תסחט את הלוח הזה התוצאות יכולות להיות מכוערות

אני הייתי משקיע את ה750-850 שקלים בלוח שיוכל להתמודד עם אוברקלוקינג כבד. ב1000-1200 שקלים כן אפשר לארגן מערכת קירור מים שמכילה טיובינג חצי, מיכל יחסית פשוט ומשאבה מתקדמת. כמו כן גם רדיאטור יחסית גדול וביצועיסט.

פורסם
  • מחבר

אני כנראה באמת צברתי פער... אני לא מעודכן... טוב לדעת ליאור. דווקא חשבתי שהלוחות למעבדים האלו לא צריכים לעבוד קשה כדי להביא תוצאות טובות בעיקר בגלל המכפלות הגבוהות.

אם ככה, אני אקח את את ה-UD4? או שיש לוח יותר מומלץ? מה אתה אומר?

תודה רבה!!!

פורסם

בעקרון העדפה ללוחות P7P55D של אסוס כאשר הP7P55D הבסיסי הוא מעולה (עולה 830~ שקלים), דגם הPRO הוא משובח (עולה 980~ שקלים), דגם הDELUXE הוא חולני (1240~ שקלים).

לגביי מערכת קירור המיים עצמה, בלוקים של סוויפטק חמודים אך יש דגמים בולטים גם של חברות אחרות. משאבות - בהחלט סוויפטק. כמו שציינתי טיובינג בקוטר של חצי אינצ'. לגבי בלוק, Apogee GTZ הוא המלך אבל ממש לא זול.

שוב, הכל תלוי בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

אתה חושב שתוספת המחיר לPRO שווה את זה?

תודה על ההכוונה! אני ינסה לבנות מפרט למערכת קירור עכשיו... נראה מה יצא.[br]פורסם בתאריך: 28.04.2010 בשעה 12:41:57

טוב, לא עובד. אני הולך לאיבוד... אני פשוט לא מתמצא בזה מספיק. אפשר עזרה?
פורסם

בלוק קירור למעבד:

Swiftech APOGEE GTZ או Watercool HEATKILLER

משאבה:

Swiftech MCP655

רדיאטור:

Swiftech יהיו הכי עדיפים מבחינת ביצועים/מחיר..לגבי גודל..כפול משולש וכו..תחליט לפי התקציב והרכיבים שתחליט לקרר בסוף..

צנרת:

ClearFlex 60 Tubing 1/2" ID 3/4" OD אני משתמש בה והיא מצויינת

שים לגודל 1/2 קוטר פנימי..3/4 קוטר חיצוני..

כמובן שיש גם מחברים/ניפלים ("פיות") ומיכל שזה נתון לבחירתך..

שים לב שכל המחברים/ניפלים צריכים להיות במידה הזאת, המשאבה מגיעה כבר עם מחברים כאלו מראש..

תעיין קצת בדברים..ותעדכן אותנו..אנחנו פתוחים לשאלות ;D

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!!!

פורסם

לא בדיוק..המערכת הנ"ל מאוד משתלמת..אבל עדיין עם עוד תקציב וכו, אפשר להוציא הרבה יותר ממנה..

במקרה הזה אני הייתי הולך על "הרכבה" של אחת ולא קיט מוכן..

פותח התרד יש חדש ? ;D

פורסם

ההבדל בין מערכת מורכבת ברמה הזאת לבין הקיט הזה הוא לפחות 100$, זאת הכל שאלה של תקציב

פורסם
  • מחבר

כן, יש חדש. אני לא בטוח שההשקעה הזאת שווה את הכסף... לדוגמה, מה תהיה התוספת ב-OC למעבד 750 I5 עם קירור מים רציני לבין קירור אויר כמו NOCTUA NH-U12P SE2?

עם הקירור אויר אני יעשה נאמר 4.0-4.1... אולי אפילו 4.2 (רק אם אנחנו אופטימיים) ועם הקירור מים אני יעשה נאמר 4.2... ואם יתמזל מזלי 4.3. לא נראה ששווה את זה. מצטער שבכלל פתחתי את הנושא הזה לפני שהייתי סגור על עצמי.. באמת מצטער.

תודה רבה לכולם על הכל! שוב מצטער.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים