פורסם 2010 באפריל 2715 שנים שלום חברים,אני מנסה לחווט שקע בגוויס בקיר לכבל שמגיע בצידו השני לארון התקשורת וצריך להתחבר ישירות לראוטר.החלטתי לחווט לפי תקן 568A וכאשר חיברתי את המחשב, מתקבל לינק מסויים, ונדלקות הנורות בכרטיס רשת, והוינדוס מציג על כרטיס הרשת במשך זמן ממושך identify ובסופו של דבר כותב Unidentified Network - ואין כל אפשרות ל PINGבחיבור כבל סטנדרטי מוכן, הכל עובד מצוייןמה יכולה להיות הסיבה?
פורסם 2010 באפריל 2715 שנים אם יש לך אופציית SMART LAN בביוס תשתמש בה. עזרה לי המון כשהעברתי כבלים בבית. אומרת לך איזה כבלים מנותקים ואיזה לאובאיזה מרחק מהמחשב יש ניתוק.
פורסם 2010 באפריל 2815 שנים שלום חברים,אני מנסה לחווט שקע בגוויס בקיר לכבל שמגיע בצידו השני לארון התקשורת וצריך להתחבר ישירות לראוטר.החלטתי לחווט לפי תקן 568A וכאשר חיברתי את המחשב, מתקבל לינק מסויים, ונדלקות הנורות בכרטיס רשת, והוינדוס מציג על כרטיס הרשת במשך זמן ממושך identify ובסופו של דבר כותב Unidentified Network - ואין כל אפשרות ל PINGבחיבור כבל סטנדרטי מוכן, הכל עובד מצוייןמה יכולה להיות הסיבה?תעזר בתמונת החיווט הזו -- http://www.mediagalaxy.co.il/files//gewiss-2x-rj45-cat5e-wired(1).jpg
פורסם 2010 באפריל 2915 שנים מחבר עליתי על הבעיה, אחד החריצים בקרונה לא חתך את הגיד כמו שצריך והמגע שם היה רופף. חשפתי את הגיד בעצמי והכנסתי אותו שוב. הכל עובד FIX.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.