פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים אני לא בן 7, אנשים םה לא רוצים לדעת..והת'ארד הזה הוא ספאם, לא מה שכתבתי..אני מנסה לעצור את הספאם פהאז בן כמה אתה?אני יעזור לך להלחם בפשע כאן בפורומים (LoL!)
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים אז בן כמה אתה? אני יעזור לך להלחם בפשע כאן בפורומים (LoL!) טוב נו, 7 ויום זה לא פשעים, זה טיפשות..עכשיו אתה מבין למה עושים שינויים במשרד החינוך?
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים פששש...אם הצלחת לספור את הכוכבים אתה כבר בתוכנית החדשה,אה? כיף לך! גם אני רוצה!!
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים לירון, תירגע קצת.אגב, לירון פה הרבה לפניכם ויש לו הרבה יותר ידע ממכם, אה כן והוא היה גם מנהל כאן.ועכשיו אני באמת לא רואה מטרה לת'רד הזה, אבנר באמת שהיית יכול להעלות אחד מהת'רדים הקודמים על הפרוייקט ולהגיד שהוא כרגע בהשהייה.אבל מה שנעשה נעשה, אז תסגרו את הת'רד הזה שכבר מיצה את עצמו.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים תודה סקורפ פשוט מעצבן אותישאנשים עוברים בכונוהעל החוקים והורסים את הפורום, חצי מהדיונים בכל דף הם כאלו שלא היו צריכים להפתח.
פורסם 2003 באוקטובר 1422 שנים תגיד, אתה בן 7? אנשים פה רוצים לדעת אז למה אתה הורס? קח את הספאם שלך למקום אחרכדאי שתיקח את הספאם ותלך אתה ! עם כל ההערכה לפרוייקט ולכשרון של הבן אדם אין שום סיבה לפתוח ת'רד נוסף על זה, אפשר לעדכן את הת'רד הקודם.מעניין אותך בכל זאת ? שלח לו הודעה לפרטי.
פורסם 2003 באוקטובר 1522 שנים כשאנשים מראים עניין במשהו ואז מישהו כותב באותו תראד שלאף אחד לא אכפת זה משגע אותי. כי ברור שלחלק אכפת.זה הכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.