עבור לתוכן

audigy 2 מול ob מודרני?

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם gigabyte ex58-ud4p עם כרטיס קול מובנה של Realtek ALC889A. עד עכשיו השתמשתי מתוך הרגל בAUDIGY 2 שלי

ורציתי לדעת האם אשמע הבדל כלשהו בין 2 הכרטיסים. המחשב מחובר לATP3 קדמיים ולמערכת סטריאו רצינית כרמקולים אחוריים סה"כ

התצורה היא קוואדרופונית + סאב. חשוב לי שהאחוריים יקבלו סאונד נורמלי, בזמנו עם כרטיס קול מובנה של P4P800 DELUXE היציאה

האחורית לא היתה שווה כלום.

פורסם

אז למה שלא תנסה לבדוק מה נשמע לך יותר טוב ....?

פורסם

עם ATP3 אתה בכלל חושב על הבדלים ?

תשים Gigaworks או רמקולים של ALTECL ALNSING אן שך LOGITECH ברמת 1000 שקל ומעלה ואז תחשוב להתחיל לדבר על "האם יש הבדל בין OB ל DISCRETE . . .

פורסם

גם עם רמקולים פשוטים יחסית מרגישים הבדל מסויים, לא גדול אך מורגש. לגבי הכרטיס, אני משתמש ותיק של כרטיסי קול של קריאייטיב, מסאונד בלסטר פשוטים עוד בתצורת ISA שנכחדה, ל SBLIVE , אחר כך AUDIGY 2 ועכשיו XFI, תמיד הרגשתי שיפור, הקפיצה הכי גדולה היתה ל XFI שאני מאוד מרוצה ממנו.

אני מאמין שה- AUDIGY יהווה לך שיפור, אך תשמע קודם כל לשני הכרטיסים ואז תחליט.

פורסם
  • מחבר

עם ATP3 אתה בכלל חושב על הבדלים ?

תשים Gigaworks או רמקולים של ALTECL ALNSING אן שך LOGITECH ברמת 1000 שקל ומעלה ואז תחשוב להתחיל לדבר על "האם יש הבדל בין OB ל DISCRETE . . .

אני מתכוון בעיקר למערכת שמחוברת כאחורית, תאמין לי שהיא מספיקה.

פורסם
  • מחבר

אז למה שלא תנסה לבדוק מה נשמע לך יותר טוב ....?

אשמח לתשובות נוספות. הסיבה שאני לא מנסה את ההצעה הזו היא שזה כאב ראש להתקין את הדרייברים של הAUDIGY בWIN7 ואין לי כח

להתעסק עם זה סתם. על הדרך עוד שאלה - יש כרטיס קול שיתן לי שיפור בשמיעת מוזיקה (אנלוגית) וביצועים סבירים במשחקים?

פורסם

שמע, אתה מדבר איתי על "רמקולים אחוריים" איכותיים. איןלי מושג מה יש לך שמה, אבל יש לך ATP3 כקדמיים וזה בזבוז כסף.

תעשה לעצמך טוב על הלב ותקנה סט רמקולים Z5500 או משהו כזו רק ברמת 2.1 כמו LOGITECH Z-10 או ALTEC LANSING 5021 ואז תשווה.

אתה מערבב סוגי רמקולים עם איזה רמקולים של מערכת שתקעת כאחוריים ומצפה לקבל הבדל מכרטיס קול ? תחליף רמקולים כבסיס לשאלה שלך.

אתה הרי זוכר איזה רמקולים היו לי. T20, Z-10, GIGAWORKS S-750 7.1 THX, GIGAWORKS T3 ועוד... מהניסיון שלי הרגשתי הבדל רק ברמת רמקולים מאוד גבוהה (לא נגזים, זה עדיין רמקולים לא HIFI של 10 אלף שקל וגם זה לא רמקולים של 100 אלף שקל).

פורסם
  • מחבר

תגיד אלכס, אתה חייב להתווכח? אלה הרמקולים שלי (לא היה לי כח לחפש את הPRE AMP והPOWER AMP של המערכת שלי):

http://www.dealtime.com/xPF-Canton-ERGO902DC

למקרה שתהית - ככה נראים רמקולי HIFI של 10 אלף שקל, לכן תבין למה אני מגחך על רשימת הרמקולים ה"איכותיים" שהבאת.

פורסם

אז למה שלא תוותר על הענין של הקוואד, ותנתק את האלטק? אתה רק פוגם באיכות.

וגם אם אלו הרמקולים, תקנה כבר כרטיס איכותי כמו הxonar, אבל אני לא יודע אם זה יעזור לך לשמוע אנלוגי.

פורסם
  • מחבר

אני שומע מוזיקה בסטריאו בד"כ (אא"כ זה DVD 5.1) הבעיה היא שמפאת גודלם הם לא יכולים לשמש כקדמיים, מה שדי מפריע בסרטים ובמשחקים.

פורסם

למקרה שתהית - ככה נראים רמקולי HIFI של 10 אלף שקל, לכן תבין למה אני מגחך על רשימת הרמקולים ה"איכותיים" שהבאת.

משהו לא ברור בתשובה שלי ? המשפט הזה אומר בדיוק את העובדה שאני מבין שמדובר בסה"כ רמקולים למחשב...

(לא נגזים, זה עדיין רמקולים לא HIFI של 10 אלף שקל וגם זה לא רמקולים של 100 אלף שקל).

ועדיין אם אתה שם סט כזה כאחוריים ומשלב אותם עם ATP3, אני חושב שלא אוכל להמשיך לעזור לך כי יש פה עניין מהותי בהבנת היסוד של מה שאני מנסה להעביר לך ידידי.

אני אמחיש את דעתי בנידון ע"פ צה"ל.

אתה אוכל לוף בתוספת קוויאר עם הידיים ושוקל לקנות מזלג. אמנם זה ייראה לך יותר נוח, אבל הטעם יהיה אותו חרא.

פורסם
  • מחבר

אני שומע מוזיקה בסטריאו בד"כ (אא"כ זה DVD 5.1) הבעיה היא שמפאת גודלם הם לא יכולים לשמש כקדמיים, מה שדי מפריע בסרטים ובמשחקים.

למקרה שזה לא היה ברור - סטריאו אני שומע או מהקומפקט (המחובר למערכת) או מהמחשב (כשאי אפשר להשיג את הדיסק פיזית). למקרה

השני אני מעוניין לבדוק האם יהיה הבדל, מעבר לזה - אם יהיה יתרון כלשהו בסרטים וDVD 5.1 במיוחד בהעברה לאחוריים. לפני

האודיגי היה לי כרטיס מובנה על הP4P800 DELUXE שהיה מוציא במקרה הטוב "לחישה" לרמקולים האחוריים, לכן אני רוצה לדעת האם יש שיפור

בהוצאת האות האנלוגי לאחוריים. יותר ברור מזה אני לא מסוגל להיות.

פורסם
  • מחבר

חשבתי דווקא על כרטיסים קצת יותר (חצי) מקצועיים כמו הM-AUDIO שבסטיקי, פשוט הסטיקי לא מעודכן ולכן אני שואל כאן.

פורסם

היה לי אותו, את ה EMU 1212 או משהו כזה (בחיי קניתי בערך כל מה שמגניב בשנים האחרונות הא :facepalm:).

בקיצור ניסיון - אני לא אוהב כל מה שמוציא צליל "מוניטור", "סטודיו" וכדומה. זה שטוח, יבש ו "נאמן למקור" וזה לא יפה לטעמי.

אני אוהב אקלייזר, שיפור צליל, הרבה עיבוד ושיישמע מצויין ומשופר. זה למה הרבה אנשים אוהבים את הצליל של ה X-FI.

בסוף אתה תתלבט ואני אלך ואקנה אותו ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים