עבור לתוכן

התלבטות בין iPod ל iHP-120.

Featured Replies

פורסם

אני דווקא נוטה לא להסכים פה עם כל הפורום

בתור אחד שהוא בעלו הגאה של של איי פוד 15GB, אני חייב להגיד שזה מכשיר פשוט מדהים.

אני לא מכיר כל כך את הIRIVER אבל ממה שאני רואה באתר שלהם אין בו שום תכונה שאין באייפוד (למעט המסך LCD באוזניות, שנראה דווקא שימושי). לעומת זאת האייפוד בא עם ערך מוסף (אישית אני לא ממש משתמש בתכונות האלה, אבל נחמד שיש)

האיכות סאונד באייפוד היא פשוט מדהימה! וחשוב לזכור שעם העדכון תוכנה האחרון, האייפוד תומך עכשיו בפורמט MPEG-4 AAC, שאמור לתת איכות סאונד טובה יותר ובדחיסה יותר טובה מ- MP3.

תוסיפו לזה את תוכנת ה- ITUNES המצויינת שעכשיו יוצאת גם לווינדוס (יצאה כבר יותר נכון), אתם מקבלים את נגן המוזיקה הטוב בעולם.

פורסם

לאייריביר יש המון שדברים שלאייפוד אין.

היציאה היא מאד איכותית באייריבר, ברמה של האייפוד ויותר אפילו.

השלט מאד מאד מאד נוח! הרבה יותר ממה שנדמה לך.

זמן בטריה.

תמיכה בOGG שאם אני לא טועה הוא הפורמט ה"טוב" ביותר (מהמצומצמים)

פורסם

iHP-100 vs. iPod

יתרונות ה-iRiver:

- גישה לקבצים גם דרך playlists, גם דרך חלוקה לפי אומנים\אלבומים\סוגים וכו', וגם דרך filesystem (סיפריות-> קבצים) - השיטה המועדפת עליי (זאת למעשה ה"שיטה הרגילה" שבה ניגשים לקבצים במחשב, ב-WinAMP למשל..)

- מסך LCD גדול גם על המכשיר וגם על השלט

- כניסות ויציאות אופטיות

- FM Tuner מובנה

- Voice recording

- זמן סוללה ארוך פי שתיים: 16 שעות

שים לב שיש עוד תוספות לגירסת ה-iHP120 על-פני ה-iHP100 הקודם:

20GB נפח איכסון, תמיכה ב-OGG, אפקטי SWS וכו'..

פורסם

לאייריביר יש המון שדברים שלאייפוד אין.

היציאה היא מאד איכותית באייריבר, ברמה של האייפוד ויותר אפילו.

השלט מאד מאד מאד נוח! הרבה יותר ממה שנדמה לך.

זמן בטריה.

תמיכה בOGG שאם אני לא טועה הוא הפורמט ה"טוב" ביותר (מהמצומצמים)

אחי יש לך אותו?

פורסם

אל תשכח גם שהאיריבר תומך בפורמט ה WMA אשר נהפך להיות יותר ויותר פופולארי מיום ליום

פורסם

אל תשכח גם שהאיריבר תומך בפורמט ה WMA אשר נהפך להיות יותר ויותר פופולארי מיום ליום

אההה ממתי WMA זה פורמט פופולרי!?

פורסם

#אהם #אהם #אהם במקומות לא ממש חוקים ברשת הפורמט השולט היוא הוא WMA בתור הטרסה נגד מיקרוסופט

פורסם

כל הפורמטים השונים מ-MP3 לא יתנו לכם איכות טוב יותר. אם כבר הם יורידו לכם את האיכות.

עכשיו לפני שכולם קופצים: לא תמיד מה שאמרתי נכון, אבל אם אתם מורידים את השירים שלכם מהאינטרנט בפורמט MP3(מה שאני מאמין שרובכם עושים), אז הפיכת השירים לפורמטים רק יכולה להוריד באיכות... הדבר היחיד שזה יתן לכם זה חסכון במקום.

אם אתם מעתיקים את השירים מדיסקים מקוריים(ואני מדגיש מקוריים, לא כאלה שצרבתם מ-MP3) ישירות לפורמט אחר אז ורק אז האיכות תהיה טובה יותר.

אם אתם הופכים שיר שהוא כבר MP3, הדחיסה והירידה באיכות כבר נעשתה. אם תמירו את הקובץ לפורמט אחר האיכות לא תעלה פתאום כי הירידה באיכות כבר נעשה ע"י הדחיסה ל-MP3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים