עבור לתוכן

התלבטות בין iPod ל iHP-120.

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מכשיר Mp3 חדש בשבועות הקרובים ואני מתלבט בין שניים :

iRiver iHP-120 VS iPod 20GB .

מה דעתכם ?

לכל אחד חסרונות ויתרונות, אבל אני עדיין לא מסוגל להחליט.

http://www.iriver.com/product/info.asp?p_group=iHP%20Series&p_name=iHP-120

http://www.ipod.com/ipod/specs.html

בבקשה תגידו מה אתם חושבים (ודרך אגב, יש מקום שאני יכול לבוא אליו ולבחון את האייפוד בעצמי, לפני שאני מוציא אלפי שקלים עליו או על האיי-אייץ'-פי-120) ?

תודה!

פורסם

בקשר לשאלתך האחרונה, אני בטוח שאם תבוא למפגש של הפורום, תמצא לפחות מישהו אחד שישמח להשוויץ ב-iPod שלו ;)

פורסם

אני בד"כ יילך על מה שאפשרי לקנות ;) וגם בד"כ על מה שיש לי עליו אחריות שקל לממש אותה.

לא זכור לי שראיתי אייריבר כזה בארץ, תעדכן אותי עם אני טועה....

פורסם

אם יש לך אפשרות, תלך על האיי-ריבר.

פורסם
  • מחבר

מבחינת מחיר שניהם זהים פחות או יותר - בסביבות 400$ (הנגן של איי-ריבר עדיין לא יצא אבל אמור לצאת בארה"ב כבר החודש ויחליף את גרסת ה-10 ג'יגה הקיימת באותו המחיר).

בכל מקרה, אני מתכוון לקנות מכשיר בארה"ב..

מה שדווקא מושך אותי לאייפוד (מלבד המראה הפשוט והמגניב שלו) זה ... *cough* הלוח שנה / ספר הטלפונים *cough*.

נשמע מגוחך אבל אני לפעמים מפוזר ודי צריך מעין לוח שנה נייד שאוכל לרשום בכל יום דברים חשובים שאני צריך לעשות.

חוץ מזה, האיי-ריבר באמת נראה לי עדיף בהרבה.

מה אתם אומרים ?

::)

פורסם

I say iriver!

עם האהבה שלי לאייפוד והכל, האייריביר יותר מושך....

פורסם

מבחינת מחיר שניהם זהים פחות או יותר - בסביבות 400$ (הנגן של איי-ריבר עדיין לא יצא אבל אמור לצאת בארה"ב כבר החודש ויחליף את גרסת ה-10 ג'יגה הקיימת באותו המחיר).

בכל מקרה, אני מתכוון לקנות מכשיר בארה"ב..

מה שדווקא מושך אותי לאייפוד (מלבד המראה הפשוט והמגניב שלו) זה ... *cough* הלוח שנה / ספר הטלפונים *cough*.

נשמע מגוחך אבל אני לפעמים מפוזר ודי צריך מעין לוח שנה נייד שאוכל לרשום בכל יום דברים חשובים שאני צריך לעשות.

חוץ מזה, האיי-ריבר באמת נראה לי עדיף בהרבה.

מה אתם אומרים ?

::)

אייריבר ותצמיד לו מאחורה כל חודש דף של לוח שנה...

אין לך פלאפון?

תשתמש בתכנה במחשב...

פורסם

אני גם מאוד רוצה לקנות אחד מהשניים גם ככה אני קונה בארה"ב לא חשוב מה מהם אבל אני ממש לא יודע מה עדיף אני ממש לא צריך יותר מ10 ג'יגה אז שניהם מספיקים מבחינת גודל אני רוצה לדעת מה עדיף מבחינה טכנית ושעות נגינה ניידות ומה אתם חושבים...

פורסם

איריבר, אולי גם הקארמה, הבנתי שיש איכות מאד טובה.

פורסם
  • מחבר

כן אני אלך על האיי-ריבר..

(הקארמה נחמד אבל פשוט ביותר ובלי תכונות נוספות כמו אצל איי ריבר.

מהבחינה הזאת כבר עדיף אייפוד).

פורסם

כן גם אני מתכנן ליקנות תיקנו מחנות בניו יורק www.jandr.com או www.jr.com.

פורסם

אצלי אותו סיפור ומה שעשיתי זה -> קניתי פנקס... יעיל, זול, סקסי (במן צורה bogartית מחוספסת שכזו) וזול - שקל חדש אחד בלבד.

כל מי שירצה הדגמה של הכלי ההיי-טקי החדש הזה, אולי אני אביא אותו למפגש בשביל "להשוויץ" ;D הוא כל כך משוכלל שהוא תומך גם בעפרונות RW.

פורסם
  • מחבר

אני מריח טון סרקסטי בדבריך , או שאני סתם מדמיין ? :)

בכל מקרה, רק התכוונתי שזה מגניב שיש לך את כל הדברים במכשיר אחד.

אבל אני מוכן לוותר על לוח שנה וספר טלפונים בשביל מה שאיי ריבר נותנים.

פורסם

כל מי שירצה הדגמה של הכלי ההיי-טקי החדש הזה, אולי אני אביא אותו למפגש בשביל "להשוויץ" ;D הוא כל כך משוכלל שהוא תומך גם בעפרונות RW.

:lol:

בכל מקרה- קח איריבר- כי הוא יותר טוב יותר!

ושלא יעבדו עליך ;D.

פורסם

אין ספק שאייריבר לוקח את איפוד

דרך אגב אם עדיין לא הזמנת אז אני מעוניין להזמין איתך ביחד

תשאיר לי את האייסיקיו שלך אם אתה מעוניין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים