פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים 1. יש לי סינקון קטן לגשר הצפוני, איך אני מדביק אותו שם? יש חור? 2. סינקים לכרטיס מסך (זכרונות) איך מדביקים בלי לפגוע באחריות (שניתן להוציא בלי סימן)דבר טרמי לא בא בחשבון.
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים שמע אני לקחתי וולקנו 10 חתכתי לו את החלק ההוא שיושב מעל הסוקט של המעבד ואז הוא נהייה כמו מלבןבאמצע שמתי חתיכת ברזל בצורת "ר" עם חורים למטה ועם ברגם ותפסנים הצמדתי אותו ללוחוהתוצאות הם ש אן פורס 2 עם כרטיס מסך בלי מאוורר עליו עומד על 31 מעלות מקסימום........
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים 1. יש לי סינקון קטן לגשר הצפוני, איך אני מדביק אותו שם? יש חור? 2. סינקים לכרטיס מסך (זכרונות) איך מדביקים בלי לפגוע באחריות (שניתן להוציא בלי סימן)דבר טרמי לא בא בחשבון.1.דבק חם מסביב לסינק ככה שיגע גם בNB וגם בסינק ואז יתפוס אותם אחד לשני(אני מניח שהבנתי את כוונתי, ועל תשים על הNB עצמו רק מסביב אחרי שהסינק יושב עליו!)2. כנ"ל. דבק חם יוצא בקילוף.
פורסם 2003 באוקטובר 1222 שנים "סינקון קטן לגשר הצפוני" איזה "סינקון" בדיוק? איזה מאוורר אתה מתכוון לשים עליו? הקירור המקורי בסדר גמור לדעתי, רק דורש החלפת משחה טרמית... :
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר זה נראה לך קירור בסדר למישהו שמתכנן להעלות מתח ל AGP ? http://www.realistic-concepts.com/shop/images/tti4600.jpg
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר אין קשר בין מתח לAGP לקירור , תוספת המתח אמורה לייצב את הכרטיס.אני יכול להעלות מתח בAGP חופשי והכרטיס לא יתחמם? לא נראה לי. ???
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר יודעים מה.. תנו לי שם של חומר שאפשר להדביק איתו את הסינקים במוספטים, גשרים וכו' ושיעביר חום.דבק חםאפוקסימגעסופר גלו ??? ??? דבק טרמי עולה הרבה כסף ...
פורסם 2003 באוקטובר 1322 שנים מחבר עוד שאלה.. האם עובי הסינק משנה? יש לי סינק דק כמו חבילת דפים קטנה... הוא טוב למפסטים יותר או לכרטיס מסך (זכרונות)?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.