עבור לתוכן

חיבור מחשב דרך מגבר HARMAN KARDON לטלוויזיה פיליפס ויש בעיה שקרתה לאחרונה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

קניתי מחשב חדש עם כרטיס ATI 5850 שחיברתי דרך HDMI לרסיבר וממנו לטלוויזיה וזאת על מנת להינות מהאודיו כשאני רואה סרטים דרך המחשב וכשאני משחק בPS3. לרסיבר הנ"ל יש אופציה להראות את התפריטים על גבי מסך הטלוויזיה (שזה מאוד נוח!).

לפני כמה זמן התקנתי את הדרייברים האחרונים של המסך והכל עבד כמו שצריך, אח"כ קרה משהו והמערכת נתקעה או משו כזה והיה צורך לעשות ריסטרט. אחרי שעשה ריסטרט המסך לא מראה כלום ואני רואה שהרסיבר מנסה כאילו לתפוס את האות שיוצא מהמחשב ולא מצליח ואז רושם לכמה שניות VIDEO FORMAT NOT SUPPORTED ומנסה לתפוס את האות שוב פעם, למרות שלפני הריסטרט הכל עבד תקין. הבעיה נעלמת רק כאשר אני מדליק את ה-BYPASS ברסיבר אבל אז אין לי אפשרות לראות את התפריט על מסך הטלוויזיה מה שהופך את כל עניין השליטה על הרסיבר ללא נוח במיוחד.

העפתי את התוכנה ו/או המשחק שלפי דעתי גרם לבעיה וגם התקנתי מחדש את הדרייבר אך עדיין לא משנה מה אני עושה אני לא יכול לגרום לרסיבר לראות את המחשב לא משנה איזה רזולוציה אני שם במחשב.

כמו כן חשוב לציין שכשהרסיבר לא קולט את האות מהמחשב ואני עושה ריסטרט אז הוא רואה את מסך הפתיחה של הביוס והכל ורק כשמתחיל הווינדוס לעלות הוא מאבד את האות מהמחשב, כלומר משהו בווינדוס מפריע או משהו כזה.

למישהו יש נסיון עם סוג כזה של בעיות או אולי יודע מה לעשות במקרים כאלה?

בכל שאלה או בקשה למידע נוסף אני אענה בכיף העיקר לפחות לנסות לפתור את זה.

אודה לכל עזרה או עצה!

פורסם
  • מחבר

מכל משתמשי הפורום אף אחד לא נתקל בבעייה שבה התפריטים של המגבר ניתנים לשינוי על גבי מסך הטלווזיה ואז קורה משהו שגורם לכך שלא ניתן יהיה לראות את התפריטים ולא יצא לו לפתור את הבעיה??

אולי מישהו קרא משהו על כך בפורומים אחרים?

בברכה, אלכס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים