פורסם 2010 במאי 915 שנים באמת,המחירים באתר ששלומי הביא , נראים טובים, יותר מידי טובים.למישהו יש מידע בנושא? קצ' ?
פורסם 2010 במאי 915 שנים עד כמה שזה עצוב לא נראה לי שימכרו את המחשב הנ"ל במחיר הזה.אני גם מחפש מחשב בסביובות ה5-6 כבר חודש ועדיין לא גיבשתי החלטה לגבי המחשב המשתלם ביותר למחיר הזה (גיימינג).מה שעצוב שהפורום עמוס באנשים שמחפשים מחשב בדיוק בטווח הזה והם לא מקבלים תשובה הולמת וחבל.
פורסם 2010 במאי 915 שנים גם הlg ובעיקר הasus מחשבים מטורפים אבל האתרים לא ניראים אמינים בלשון המעטה ואת הדגם של הLG אני לא מוצא בשום אתר.שניידר לא חנות אמינה?!? אחת החנויות הגדולות בארץ לניידים.בפעם הבאה תעשה שיעורי בית לפני שאתה מבלבל בביצים.אם אתה מוכן לוותר קצת בציוד ההקפי:http://www.kombinator.co.il/mypost.php?id=107824הסיבה שהמחשב הזה זול, זה כי מדובר במוכר פרטי ולא בחנות.במקרה כזה, הייתי נזהר כי אין לך משהו לבוא אליו עם אחריות - כי היבואן בארץ בכלל לא יכיר אותךאין לך חשבונית קנייה ולכן אין אחריות בתוקף
פורסם 2010 במאי 915 שנים כנראה שהייתי צריך להתייחס לכל הודעה בנפרד אבל את הדגם של LG באמת לא מצאתי בגוגל.. יכול להיות שהוא ניקרא בשם שונה בחול? גם באתר של LG (קנדה) לא רשום על הדגם הזה כלום.. כמו כן באתר של באג בדגם טושיבה Satellite L505-141 כרטיס המסך הוא ATI M96Pro+ DDR3 1GB ולא ATI Mobility Radeon HD 5165 1GB יש סיבה לכך?(אותה הגברת בשינוי אדרת?)
פורסם 2010 במאי 1015 שנים מחבר פיט: מה שאתה אומר זה בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב...אפילו בגוגל אין את המחשב הזה ויותר מזה- באתר של lg (us) אין שום מחשב מהסדר הזאת... (390)
פורסם 2010 במאי 1515 שנים מחבר עדכון: עכשיו , מצאתי את הLG באתר של ח.י. (היבואנית הרשמית בישראל), אז אני רגוע בקשר למחשב הזה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.